reklama
Kurumi
Fanka BB :)
Kochana, tak mi przykro. Nie wiem, co więcej napisać, bo brakuje słówWitam! Żegnam się z wami. Wczoraj na usg okazało się że serduszko przestało bić... nie umiem tego zrozumieć to co teraz przechodzę to koszmar. Jutro szpital. Życzę wam zdrowych dzidziuśow.
M
Ma_k
Gość
Nie! Tylko nie to! Bardzo, ogromnie współczuję.Witam! Żegnam się z wami. Wczoraj na usg okazało się że serduszko przestało bić... nie umiem tego zrozumieć to co teraz przechodzę to koszmar. Jutro szpital. Życzę wam zdrowych dzidziuśow.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
elinaa83
Nie wierzę przecież to taki sam tydzień jak mój Współczuję i przytulam Cię bardzo mocno ❤Witam! Żegnam się z wami. Wczoraj na usg okazało się że serduszko przestało bić... nie umiem tego zrozumieć to co teraz przechodzę to koszmar. Jutro szpital. Życzę wam zdrowych dzidziuśow.
Mieliśmy przecież ten sam termin
Ja z kolei na mięso patrzeć nie mogęja już przechodziłam etap sushi, ale po dwóch razach mi przeszło
Największą ochotę mam na surowe mięso (dlatego niczego sama nie gotuję z mięsa, bo zamyślę się i zjem) i na puszki dla psa
Psa karmi mój mąż, bo mi aż ślinka cieknie, jak widzę te puszki
jakdotegodoszloniewiem
Ja tylko pożądam surowegoJa z kolei na mięso patrzeć nie mogę
.Asha.
O Boże [emoji3064] tak bardzo współczuję [emoji22]Witam! Żegnam się z wami. Wczoraj na usg okazało się że serduszko przestało bić...[emoji26][emoji26] nie umiem tego zrozumieć to co teraz przechodzę to koszmar. Jutro szpital. Życzę wam zdrowych dzidziuśow.
jakdotegodoszloniewiem
Bardzo współczujęWitam! Żegnam się z wami. Wczoraj na usg okazało się że serduszko przestało bić... nie umiem tego zrozumieć to co teraz przechodzę to koszmar. Jutro szpital. Życzę wam zdrowych dzidziuśow.
te mam 14 tydzień i tez nie mogę jeszcze spokojnie jeść . I tez Mac wchodzi a np kanapka z czyms już nie bo dosłownie rośnie w buzi . Myśle ze już bardzo niebawem będzie lepiej już tyle wytrwaliśmyMęczy mnie ten mały potworek. Mój organizm jest w stanie przyjmować tylko arbuzy, truskawki, kabanosy i McDonalda
Wczoraj zjadłam WieśMaca z frytkami, bo tylko to „weszło” bez mdłości podczas przełykania (a i tak było ciężko).
Już nie mam pomysłu na to, co mogę jeść powinno to powoli minąć, bo mamy już prawie 14 tydzień (z USG).
reklama
jest mi strasznie strasznie smutno z tego powoduWitam! Żegnam się z wami. Wczoraj na usg okazało się że serduszko przestało bić... nie umiem tego zrozumieć to co teraz przechodzę to koszmar. Jutro szpital. Życzę wam zdrowych dzidziuśow.
Podziel się: