Przeca mamy zagwarantowane w ustawie..w dniu zgłoszenia lub maksymalnie do 7 dniJa płaciłam 430 po rabatach
Ja nie dostałam się na NFZ. Terminy są długie, teraz miałabym pierwsza wizytę, a tak za 1.5 tygodnia mam prenatalne. Wolę zapłacić, niż się potem stresować i czuć niezaopiekowana.
reklama
malwinka_s
Fanka BB :)
Dzisiaj 15:40 wizyta . Jak zwykle mega stres przez pół dnia
Paradoksalna
Będzie dobrze zobaczysz zobaczysz ślicznego bobasiaDzisiaj 15:40 wizyta . Jak zwykle mega stres przez pół dnia
A
AgnesAU
Gość
Najlepsze jedzenieMnie kuszą tylko frytki solone i kanapki tylko z żółtym serem.
dominikana26
Ciągle o tych frytkach piszecie, a moja ochota na nie wzrasta [emoji28]
As.ia95
Ale takie domowe np z piekarnika nie takie złe zjadłabym takie batatyCiągle o tych frytkach piszecie, a moja ochota na nie wzrasta [emoji28]
outofthebox
Robiłyście może risercz na temat DHA i suplementów/leków z nim? Zastanawiam się nad tranem (Tran Hasco, lek), ale tran ma sporo witaminy A, czy w drugim trymestrze też jest ban na większe ilości witaminy A, czy moze lekarze zalecali Wam suplementy z DHA?
As.ia95
Femibion 2 jest już z dodatkiem DHA i jest od 13tyg, więc chyba jest Ok. O wit A chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi odnoście 2trymestru Gdzieś czytałam, że wieksza ilość nadal szkodliwa, gdzieś znowu, że jest już Ok... także noRobiłyście może risercz na temat DHA i suplementów/leków z nim? Zastanawiam się nad tranem (Tran Hasco, lek), ale tran ma sporo witaminy A, czy w drugim trymestrze też jest ban na większe ilości witaminy A, czy moze lekarze zalecali Wam suplementy z DHA?
outofthebox
Faktycznie brzmi fajnie, przerzucę się na jakiś taki, bo wszystko polecane przez mojego lekarza nie ma ani mg omega-3 : oFemibion 2 jest już z dodatkiem DHA i jest od 13tyg, więc chyba jest Ok. O wit A chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi odnoście 2trymestru Gdzieś czytałam, że wieksza ilość nadal szkodliwa, gdzieś znowu, że jest już Ok... także no
Ostatnia edycja:
reklama
Wtedy o tym nie wiedziałam, a w przychodni nic nie mówiliPrzeca mamy zagwarantowane w ustawie..w dniu zgłoszenia lub maksymalnie do 7 dni
Podziel się: