ja bym zbadała całą trójkę tarczycową czyli tsh, ft3 i ft4 z jednego pobrania krwi, wtedy lekarz będzie miał dokładniejszy obraz czy coś się dzieje czy nieNic mi o tym nie wiadomo, ostatnie TSH kilka miesięcy temu wyszło ok
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym zbadała całą trójkę tarczycową czyli tsh, ft3 i ft4 z jednego pobrania krwi, wtedy lekarz będzie miał dokładniejszy obraz czy coś się dzieje czy nieNic mi o tym nie wiadomo, ostatnie TSH kilka miesięcy temu wyszło ok
Strasznie mi przykroNiestety zegnam sie z wami, rano zauwazylam zywa krew pojechalam do szpitala do mojej pani doktor, dziecko nie uroslo od tamtego tyg nic, serduszko pracuje nie wyraznie, krwawie juz teraz jak na okres, w piatek mam isc jeszcze raz do szpitala skontrolowac. Zycze wam nudnych 9 miesiecy i duuzo zdrowka dla was i waszych maluszkow
Niestety zegnam sie z wami, rano zauwazylam zywa krew pojechalam do szpitala do mojej pani doktor, dziecko nie uroslo od tamtego tyg nic, serduszko pracuje nie wyraznie, krwawie juz teraz jak na okres, w piatek mam isc jeszcze raz do szpitala skontrolowac. Zycze wam nudnych 9 miesiecy i duuzo zdrowka dla was i waszych maluszkow
Tak mi przykro [emoji3064]Niestety zegnam sie z wami, rano zauwazylam zywa krew pojechalam do szpitala do mojej pani doktor, dziecko nie uroslo od tamtego tyg nic, serduszko pracuje nie wyraznie, krwawie juz teraz jak na okres, w piatek mam isc jeszcze raz do szpitala skontrolowac. Zycze wam nudnych 9 miesiecy i duuzo zdrowka dla was i waszych maluszkow
Bardzo współczuje. Za każdym razem jak czytam takie informacje to serce mi pęka. Sama jestem po 5poronieniach więc znam ten ból. W tej sytuacji trudno napisać coś sensownego więc po prostu życzę dużo siły:*Niestety zegnam sie z wami, rano zauwazylam zywa krew pojechalam do szpitala do mojej pani doktor, dziecko nie uroslo od tamtego tyg nic, serduszko pracuje nie wyraznie, krwawie juz teraz jak na okres, w piatek mam isc jeszcze raz do szpitala skontrolowac. Zycze wam nudnych 9 miesiecy i duuzo zdrowka dla was i waszych maluszkow
Bardzo mi przykro [emoji17] Trzymaj się [emoji173]Niestety zegnam sie z wami, rano zauwazylam zywa krew pojechalam do szpitala do mojej pani doktor, dziecko nie uroslo od tamtego tyg nic, serduszko pracuje nie wyraznie, krwawie juz teraz jak na okres, w piatek mam isc jeszcze raz do szpitala skontrolowac. Zycze wam nudnych 9 miesiecy i duuzo zdrowka dla was i waszych maluszkow
bardzo mi przykroNiestety zegnam sie z wami, rano zauwazylam zywa krew pojechalam do szpitala do mojej pani doktor, dziecko nie uroslo od tamtego tyg nic, serduszko pracuje nie wyraznie, krwawie juz teraz jak na okres, w piatek mam isc jeszcze raz do szpitala skontrolowac. Zycze wam nudnych 9 miesiecy i duuzo zdrowka dla was i waszych maluszkow
I ja postanowiłam się przywitać, czytam od jakiegoś czasu, ale jakoś nie miałam okazji się wypowiedziec. Podzielę się doświadczeniem z TSH - od lat mam problem z wołem guzkowatym, ale TSH zawsze było w granicy 0.7-0.9. W poprzednoej ciąży też było ok. A teraz wynik 0.06. Ginekolog stwierdził, że to ciąża i przejdzie ale endokrynolog już nie był takim optymistą i zlecił właśnie ft3, ft4 i jakies antyreceptory TSH. Jutro zbadam i zobaczymy.Nic mi o tym nie wiadomo, ostatnie TSH kilka miesięcy temu wyszło ok
Słyszałam podobną historię od znajomej..tylko nie pamiętam czy to był jeszcze 1 trymestr czy już drugi...według lekarki serce nie biło, zalecała usunięcie... Koleżanka poszła do innego lekarza i dziś chłopak ma 10latKochana Badz cierpliwa i może jescze rozważ pójście do lekarza z lepszym sprzętem. Znam dziewczynę którą wysłali na łyżeczkowanie bo nic nie widać, jakieś niby problemy. Poszła do prywatnego lekarza z super sprzętem i cieszy się 5 miesiecznym synkiem teraz!
Nie panikuj, mysl pozytywnie, bądź samej dobrej myśli, wszystko będzie dobrze![]()