reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny którym glukoza na czczo wyszła 92 i więcej.. czy już robiłyście test obciążenia glukozą ? Chciałabym się dowiedzieć czy w dzisiejszej dobie pandemii nadal trzeba czekac nieruchomo w laboratorium 2 godziny ? I jak Wasze wyniki ?

Dziewczyny którym glukoza na czczo wyszła 92 i więcej.. czy już robiłyście test obciążenia glukozą ? Chciałabym się dowiedzieć czy w dzisiejszej dobie pandemii nadal trzeba czekac nieruchomo w laboratorium 2 godziny ? I jak Wasze wyniki ?
Ostatnio jak byłam w lab.na badaniach to Pani z recepcji objaśniała zasady dziewczynie, która na takie badanie przyszła, więc tak- mówiła, że cały ten czas trzeba być na miejscu oczekując na kolejne pobrania

10 tydzień ciąży wynik TSH 0.14 przy normie 0.33-4.59, jest się czym martwić? wizyta u lekarza we wtorek
Miałam 0,24 norma w pierwszym trymestrze jest chyba od 0,01 więc spokojnie konsultowalam to z endokrynologiem i powiedział że tak się może w ciąży dziać i kazam zrobić TSH i ft4 końcem miesiąca...

Mi dzis na nfz wpisali w kartę 94 i lekarz z polozna powiedzieli ze wyniki mam dobre norma jest do 99 🤦 takze ten tego.

A no i tak siedzi sie i czeka. Bylam na krwi ostatnio i babka pila glukoze przede mną i kazala jej siedziec 2h.

Dziewczyny, oczywiście te które zamierzają się szczepić, w którym tygodniu rekomendują Wam lekarze??

Dziewczyny czy macie tak że boli was kość ogonowa ? Ja dziś nie mogę ani siedzieć ani się położyć na boku ani na plecach bo tak boli... Zostaje na brzuchu ale mój malutki brzuszek i bolące piersi ubolewają nad tym

reklama
Dziewczyny czy macie tak że boli was kość ogonowa ? Ja dziś nie mogę ani siedzieć ani się położyć na boku ani na plecach bo tak boli... Zostaje na brzuchu ale mój malutki brzuszek i bolące piersi ubolewają nad tym
Też czasem boli ☺️ ja ogólnie mam skoliozę więc mnie kręgosłup codziennie teraz boli i aż się boje co będzie później jak już brzuch będzie duży 😔 ja dzisiaj miałam tak senny dzień że tylko z łóżka na łóżko przechodziłam leżeć 😁 zero mocy . A po kąpieli myślałam że nie zdążę z wanny wyjść bo zrobiło mi się tak niedobrze że aż 🤮🤮 . Ale to chyba po tych piankach Jojo bo je zjadłam bo miałam wielką chęć kiedy zobaczyłam je w sklepie 😅

Do góry