Hej mamusie. Powiedzcie mi czy tutaj jest jedenczy dwa pęcherzyki ? Z pierwszej wizyty w 5 tygodniu i drugie usgz 6 tygodnia. Ginekolog nic nie wspomniał żesą dwa za to przepisał duphaston i luteine. Czy tylko ja tam widzę dwa ?
reklama
Sayurii
Fanka BB :)
chyba trochę za duza ta odległość. Może to jakiś krwiaczek ja tez miałam czarna plamę na USG nad pecherzykiem właściwym właśnie w 5t to lekarz mówił że nie wie co to może będę z tego krwawić. Ale minęło i na razie cisza.Hej mamusie. Powiedzcie mi czy tutaj jest jedenczy dwa pęcherzyki ? Z pierwszej wizyty w 5 tygodniu i drugie usgz 6 tygodnia. Ginekolog nic nie wspomniał żesą dwa za to przepisał duphaston i luteine. Czy tylko ja tam widzę dwa ?
dzięki za odpowiedź! następnym razem podpytam co to może być.chyba trochę za duza ta odległość. Może to jakiś krwiaczek ja tez miałam czarna plamę na USG nad pecherzykiem właściwym właśnie w 5t to lekarz mówił że nie wie co to może będę z tego krwawić. Ale minęło i na razie cisza.
nie znam się ale może to krwiaczek ? Z tego co pamietam na moim usg wyglądał podobnie do pęcherzyka przynajmniej dla mnieHej mamusie. Powiedzcie mi czy tutaj jest jedenczy dwa pęcherzyki ? Z pierwszej wizyty w 5 tygodniu i drugie usgz 6 tygodnia. Ginekolog nic nie wspomniał żesą dwa za to przepisał duphaston i luteine. Czy tylko ja tam widzę dwa ?
Myśle ze lekarz powiedziałby Ci o drugim pęcherzyku, to dość istotne
dzięki za odpowiedź ! Możliwe że krwiaczek zobaczymy następnym razemnie znam się ale może to krwiaczek ? Z tego co pamietam na moim usg wyglądał podobnie do pęcherzyka przynajmniej dla mnie
Myśle ze lekarz powiedziałby Ci o drugim pęcherzyku, to dość istotne
Ciekawa996
Aktywna w BB
czekamnaskarb
Też byłam tam zapisana na 2 czerwca, miałam potwierdzić termin po wizycie u lekarza, ciąża okazała się starsza i musiałabym zrobić badania do 30 maja, pani była niemiła i powiedziała, że już badań żadnych mi nie zrobią, pomimo tego, że sami wyznaczyli taki termin na podstawie ostatniej miesiączki...Robie prenatalne 20 maja w GYNCENTRUM w Katowicach, można z partnerem.
W listopadzie kończę 37 lat.
Na razie Was podczytuje, do końca maja full pracy, a L4 planuje od sierpnia.
Dziś jestem w 11w+1, od niedzieli mam więcej energi, natomiast dwa poprzednie tygodnie to przesypiałam.
wierzewmarzenia5
my tez w generalnym remoncie i spłukani jestesmy totalnieMy się będziemy przeprowadzać za jakiś czas bo póki co remontujemy nowe mieszkanie i też niestety koszty straszne. Jeszcze się okazuje, że musimy jeden pokój podzielić bo dzidzia, choć na początek pewnie będzie z nami w salonosypialni tylko wydzielimy kącik. Wszystko to ciągle zmniejszająca się liczba na koncie [emoji1787]
czekamnaskarb
W gyncentrum są z partnerem a więcej nie wiemA w Katowicach w Libero? Bo tez chciałabym żeby był mój mąż a przy umawianiu wizyty zapomniałam spytać
reklama
Podziel się: