MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Będę wtedy jakoś w 12 tygodniu a Ty? A na kiedy masz termin ?Też mam prenatalne 02.06
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę wtedy jakoś w 12 tygodniu a Ty? A na kiedy masz termin ?Też mam prenatalne 02.06
Hej, a musiałaś mieć skierowanie na te badania prenatalne od swojego lekarza?Wczoraj zapisałam się na badania prenatalne i test pappa na 2 czerwca i mam na NFZ z racji że w tym roku kończę 35 pierwsze i drugie są na NFZ za trzecie trzeba płacić.. dziewczyny ja w pierwszej ciąży nie miałam wogole mdłości nic zero jakichkolwiek objawów oprócz bólu piersi. A teraz.... To jakiś szok. Moje dziecko od rana odglada bajki bo ja nie daje rady.
To jesteśmy podobnie, bo ja dziś 5+5 i też ukrywam ciąże przed światem. Najbliższej rodzinie powiem dopiero jak zobaczę akcje sercaWitam
Jeżeli chodzi o objawy to najgorszą moją zmorą jest teraz faza zmęczenia Ciągle zmęczona jestem ciągle bym sobie spała ... Masakra jakaś Muszę teraz uważać na weekendzie żeby rodzice się nie pokapowali bo dopiero chce im powiedzieć jak będzie zarodek i serduszko Dziś już jest 5+6 i mam nadzieję że w środę zobaczę moją dzidzie
Super cieszę się No jak ja zobaczę serduszko to będę bardzo spokojna bo za tydzień jadę w okolice Bieszczad z rodziną na weekend i już nie chce się stresowaćTo jesteśmy podobnie, bo ja dziś 5+5 i też ukrywam ciąże przed światem. Najbliższej rodzinie powiem dopiero jak zobaczę akcje serca
Według ostatniej miesiączki termin mam na ok. 14.12., na USG ciąża była 3 dni młodsza. Na prenatalnych powinnam mieć skończony 12 tydzień A Ty na kiedy masz termin?Będę wtedy jakoś w 12 tygodniu a Ty? A na kiedy masz termin ?
Ja chodzę prywatnie do ginekologa i ani w 1 ani teraz w ciąży nie miałam żadnego skierowania na badania prentalne . Tym razem mam 1i2 badanie za darmo bo u Nas na Śląsku była jakaś akcja Będę Mam Zdrowego Dziecka i do 34rz wszystkie kobiety mogą skorzystać. Ja mam 1.06 i będę 12+1Hej, a musiałaś mieć skierowanie na te badania prenatalne od swojego lekarza?