Ewelina @
Fanka BB :)
Dzisiaj 8+3 wizyta dopiero 18:45 dam znać ☺
U mnie tez tak ale idę za tydzień w czwartek powodzenia na wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 8+3 wizyta dopiero 18:45 dam znać ☺
Dobrze będzie mi też minęły mdłości i wczoraj wróciły... Piersi raz bolą bardziej raz mniej ☺Cześć dziewczyny strasznie się martwię od wczoraj nie mam objawów ... tylko cycki bolą jak dotknę to chyba już wole jak mi nie dobrze
wiem ze już pod koniec maja jak będzie mi dane wytrzymać to nie będę już panikować ale teraz najchętniej to bym szła co tydzień na usgEwelinka objawy raz są, raz ich nie ma, myślę że to normalne, nie ma się co martwić na zapas, stres jest napewno gorszy niż brak objawów... Nie przejmuj się, jutro znów się gorzej poczujesz, wrócą mdłości i będzie ok[emoji6] ale to zabrzmiało.... No ale sama prawda[emoji6]