No mąż mi każe brać L4, zobaczę co powie lekarz.Może jednak przemyśl L4.
reklama
M
Ma_k
Gość
Tylko nie zapomnij lekarzowi wspommieć przez ile godzin dziennie pracujesz. Twój mąż Ci dobrze radzi, zdrowie jest najważniejszeNo mąż mi każe brać L4, zobaczę co powie lekarz.
I ma racjęNo mąż mi każe brać L4, zobaczę co powie lekarz.
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
możliwe, mnie tez boląU mnie znowu bolą jajniki mocno [emoji20] czy możliwe, że ból jest większy w terminie miesiączki, bo tak by mi wypadało?
12aniolek
Ja mam 1 wizytę wtedy co ty. I tez bedzie to prawie 8 tydzien;D jednak się martwię czy usłyszę serduszko troche plamie. Wcześniejszą cięże poroniła, ale mam też zdrowego chłopczyka oby wszystko było dobrzeSuper gratuluję!!! Ja mam kolejną wizytę 10 maja i do tego czasu chyba osiwieje, wtedy będę w 8 tygodniu więc jak będzie dobrze to też usłyszę serducho
Anet29
Hej dziewczyny wracam do was wszystko u nas dobrze byłam w szpitalu jest mały naciek ale podobno czasem tak bywa ,zdala do dziecka ,z maleństwem wszystko dobrze ,serduszko biło wpisali mi w kartę 7+1 ,wzięli wymaz żeby sprawdzić czy mam infekcje i mam poczekać na wyniki dwa dni ,prawie tam płakałam ze szczęścia Myślałam ze to koniec
Super wiesci
Nie martwcie sie plamieniami, nie zawsze one zwiastuja cos zlego. Ja majac puste jajo plodowe nie plamilam wogole, beta przyrastala prawidlowo, byl to dla mnie i dla meza duzy szok bo mowilam ze skoro tak jest to wszystko jest ok, nie moglam w to uwierzyc.
Często masz te plamienia? Na brązowo? Wszystko bedzie okJa mam 1 wizytę wtedy co ty. I tez bedzie to prawie 8 tydzien;D jednak się martwię czy usłyszę serduszko troche plamie. Wcześniejszą cięże poroniła, ale mam też zdrowego chłopczyka oby wszystko było dobrze
reklama
Dziękuje jestem przeszczęśliwa Wczoraj pół dnia płakałam ,bo niestety plamiłam cały dzieńPatiiii super wieści
Podziel się: