reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Na początku krew była tylko podczas podcierania ,teraz już musiałam nałożyć podpasek ,mam wrażenie ze jest tego więcej 🥺🥺🥺nie jest to żywa krew ale zdecydowanie leci ,wczoraj byłam na usg koło 18 prywatnie wszystko było okej było już serduszko a dzisiaj coś takiego 😢😢😢
Może to przez badanie? Miałaś cytologię? Może coś tam jest podrażnione tylko i będzie dobrze 😘

Babeczki, nie chce panikować ale ból brzucha nie daje mi spokoju. Jakoś tak kłuje mnie lewa strona jak leżę i chodzę. Od kilku godzin nie jest to może mega ciągły ból ale jednak się powtarza. Zastanawiam się czy nie zadzwonić na nocna opiekę medyczna i zapytać o usg czy czekać aż do czwartku na wizytę :(
Nie mam żadnych plamien. Dziś 6+2 i objawy ciąży są nadal.

Babeczki, nie chce panikować ale ból brzucha nie daje mi spokoju. Jakoś tak kłuje mnie lewa strona jak leżę i chodzę. Od kilku godzin nie jest to może mega ciągły ból ale jednak się powtarza. Zastanawiam się czy nie zadzwonić na nocna opiekę medyczna i zapytać o usg czy czekać aż do czwartku na wizytę :(
Nie mam żadnych plamien. Dziś 6+2 i objawy ciąży są nadal.
mi lelarka na usg powiedziała że lewa strona może mi dokuczać bardziej bo jajnik jest po jajeczkowaniu i moze kłuć, ciągnąc boleć.

Witajcie! Nareszcie udało mi się przeczytać wszystko od pierwszej strony ☺️ U mnie dwie kreski pokazały się półtorej tygodnia temu, ciąża potwierdzona u lekarza 6t6d termin na 14/16.12 :)

Czy któraś z Was spotkała się z sytuacją, że zarodek zagnieździł się bardzo nisko? Tzn blisko szyjki?
Wcześniej pisałam post ale nigdzie go nie widzę, więc zapytam tutaj :)

Właśnie dziś zmieniło się stanowisko PTG na temat szczepień mianowicie od dziś zalecają aby kobiety w ciąży szczepić 😁 To tak apropo naszej wcześniejszej rozmowy. Ja wyjątkowo nie chodzę siku jakoś często a w pierwszej ciąży biegałam non stop i tez nie boli mnie podbrzusze a w pierwszej bolało. Chyba ta moja macica jest już trochę rozciągnięta. Mdłości mnie męczą żelki haribo pomagają i strasznie chce mi się pic gazowane - gdzie od 7 lat wogole nie pijam za to odrzuca mnie od wody mineralnej która uwielbiałam i od mięsa.

reklama
Witajcie! Nareszcie udało mi się przeczytać wszystko od pierwszej strony ☺️ U mnie dwie kreski pokazały się półtorej tygodnia temu, ciąża potwierdzona u lekarza 6t6d termin na 14/16.12 :)

Czy któraś z Was spotkała się z sytuacją, że zarodek zagnieździł się bardzo nisko? Tzn blisko szyjki?
Wcześniej pisałam post ale nigdzie go nie widzę, więc zapytam tutaj :)

Hej ja myślałam ze to bez różnicy ważne żeby się zagnieździł 😊😊

Do góry