czekamnaskarb
Fanka BB :)
Miałam gorączkę, ból mieśni, ból gałek ocznych, zmęczenie, brak smak i w sumie chyba tyleSkąd wiesz że mieliście covida ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam gorączkę, ból mieśni, ból gałek ocznych, zmęczenie, brak smak i w sumie chyba tyleSkąd wiesz że mieliście covida ?
Może to przez badanie? Miałaś cytologię? Może coś tam jest podrażnione tylko i będzie dobrzeNa początku krew była tylko podczas podcierania ,teraz już musiałam nałożyć podpasek ,mam wrażenie ze jest tego więcej nie jest to żywa krew ale zdecydowanie leci ,wczoraj byłam na usg koło 18 prywatnie wszystko było okej było już serduszko a dzisiaj coś takiego
Mnie codziennie, maskara jakaśA czy też was pobolewa głowa?
mi lelarka na usg powiedziała że lewa strona może mi dokuczać bardziej bo jajnik jest po jajeczkowaniu i moze kłuć, ciągnąc boleć.Babeczki, nie chce panikować ale ból brzucha nie daje mi spokoju. Jakoś tak kłuje mnie lewa strona jak leżę i chodzę. Od kilku godzin nie jest to może mega ciągły ból ale jednak się powtarza. Zastanawiam się czy nie zadzwonić na nocna opiekę medyczna i zapytać o usg czy czekać aż do czwartku na wizytę
Nie mam żadnych plamien. Dziś 6+2 i objawy ciąży są nadal.
W lewym jajniku miałam rzeczywiście ciałko żółte po owulacjimi lelarka na usg powiedziała że lewa strona może mi dokuczać bardziej bo jajnik jest po jajeczkowaniu i moze kłuć, ciągnąc boleć.
chociaz ja jej powiedziałam że prawy tez mnie kłuję czasem mimo ze wygaszony. Powiedziała że im więcej objawów tym ona się bardziej cieszy i tak ma byćW lewym jajniku miałam rzeczywiście ciałko żółte po owulacji
Witajcie! Nareszcie udało mi się przeczytać wszystko od pierwszej strony U mnie dwie kreski pokazały się półtorej tygodnia temu, ciąża potwierdzona u lekarza 6t6d termin na 14/16.12
Czy któraś z Was spotkała się z sytuacją, że zarodek zagnieździł się bardzo nisko? Tzn blisko szyjki?
Wcześniej pisałam post ale nigdzie go nie widzę, więc zapytam tutaj