reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Babeczki, nie chce panikować ale ból brzucha nie daje mi spokoju. Jakoś tak kłuje mnie lewa strona jak leżę i chodzę. Od kilku godzin nie jest to może mega ciągły ból ale jednak się powtarza. Zastanawiam się czy nie zadzwonić na nocna opiekę medyczna i zapytać o usg czy czekać aż do czwartku na wizytę :(
Nie mam żadnych plamien. Dziś 6+2 i objawy ciąży są nadal.
mnie tez boli brzuch od początku w sumie, nie jest to mocny bol, ale boli i ciągnie, ja biore nospe

Dziewczyny nie mogę jeść mięsa chociaż mi smakuje ani żadnych wzdymajacych rzeczy. Muszę zmienić dietę bo się wykonczę 😒🤦 Podajcie co Wy jecie ? Na pewno kasze , ryby, warzywa, owoce. Co jeszcze ?
owoce, paluszki słone, zupy, generalnie gumy owocowe, woda z żurawina i cola mi bardzo pomagają i wtedy jem prawie wszystko przez chwile oprócz słodkiego i mięsa. Serki jakieś tez cos jem na kanapkę. Wybrzydzam mocno, bo prawie nic nie smakuje tez. Ryby mnie mdla bardzo.

reklama
Do góry