W małych ilościach można chybaMożna jeść ogorki konserwowe w ciąży? Albo jakieś surówki ze słoika? One też chyba na bazie octu. Chyba lepiej unikać?
reklama
Oby tak byłochociaz ja jej powiedziałam że prawy tez mnie kłuję czasem mimo ze wygaszony. Powiedziała że im więcej objawów tym ona się bardziej cieszy i tak ma być
Ja do końca miesiąca mam katering dietetyczny. I niestety ale nic z niego nie jem. Dziś wmusilam w siebie śniadanie, jabłko, pomidorową i jogurta... chodzi za mną sok z czarnej porzeczki i chleb z masłemJa to mam taka ochotę na mizerie . Ale.niestety mogę o niej tylko pomazyc
O taka buleczke z masełkiem też bym zjadłaJa do końca miesiąca mam katering dietetyczny. I niestety ale nic z niego nie jem. Dziś wmusilam w siebie śniadanie, jabłko, pomidorową i jogurta... chodzi za mną sok z czarnej porzeczki i chleb z masłem
G
gość_AL19
Gość
O kurczę a mizeri nie wolno w ciąży?Ja to mam taka ochotę na mizerie . Ale.niestety mogę o niej tylko pomazyc
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
mnie tez boli brzuch od początku w sumie, nie jest to mocny bol, ale boli i ciągnie, ja biore nospeBabeczki, nie chce panikować ale ból brzucha nie daje mi spokoju. Jakoś tak kłuje mnie lewa strona jak leżę i chodzę. Od kilku godzin nie jest to może mega ciągły ból ale jednak się powtarza. Zastanawiam się czy nie zadzwonić na nocna opiekę medyczna i zapytać o usg czy czekać aż do czwartku na wizytę
Nie mam żadnych plamien. Dziś 6+2 i objawy ciąży są nadal.
Można . Ale ja nie mogę jeść nabiałuO kurczę a mizeri nie wolno w ciąży?
wierzewmarzenia5
owoce, paluszki słone, zupy, generalnie gumy owocowe, woda z żurawina i cola mi bardzo pomagają i wtedy jem prawie wszystko przez chwile oprócz słodkiego i mięsa. Serki jakieś tez cos jem na kanapkę. Wybrzydzam mocno, bo prawie nic nie smakuje tez. Ryby mnie mdla bardzo.Dziewczyny nie mogę jeść mięsa chociaż mi smakuje ani żadnych wzdymajacych rzeczy. Muszę zmienić dietę bo się wykonczę Podajcie co Wy jecie ? Na pewno kasze , ryby, warzywa, owoce. Co jeszcze ?
reklama
wierzewmarzenia5
a czemu nie wolno? Ja jeeemJa to mam taka ochotę na mizerie . Ale.niestety mogę o niej tylko pomazyc
Podziel się: