reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Z tym szczepieniem w ciąży to ja nie wiem, będę to konsultować, ale raczej się nie będę chciała szczepić, jestem ledwo po Covid (11 marca przechodziliśmy) moja 3,5 letnia córka też i trochę ma powikłań, teściowie chorowali w listopadzie i teść dalej nie może do siebie dojść... Jakby nie ciąża to pewnie bym się zaszczepiła, okropna choroba 😷

reklama
Gratuluje udanych wizyt :) czy wam tez tak spadlo libido? Kurcze u mnie to nie normalne, jeszcze nigdy tak nie mialam, teraz sex by mogl dla mnie nie istniec, a jak juz dochodzi do niegi to mysle czy nie zaszkodze fasolce niby czwarte dziecko a czlowiek sie boi jak przy pierwszym
Ja też nie mam ochoty 🤭 a jak właśnie coś się dzieje, to myślę, żeby nie zaszkodziło, mam nadzieję, że to minie...

Z tym szczepieniem w ciąży to ja nie wiem, będę to konsultować, ale raczej się nie będę chciała szczepić, jestem ledwo po Covid (11 marca przechodziliśmy) moja 3,5 letnia córka też i trochę ma powikłań, teściowie chorowali w listopadzie i teść dalej nie może do siebie dojść... Jakby nie ciąża to pewnie bym się zaszczepiła, okropna choroba 😷
Ja miałam już dwie okazje żeby się zaszczepić, nie skorzystałam bo już myślałam o ciąży. Zaraziłam się w pracy pod koniec listopada, dokładnie po 5 dniach miałam pierwsze objawy, przeszłam lekko. W ciąży napewno się nie zaszczepię.

Ja miałam już dwie okazje żeby się zaszczepić, nie skorzystałam bo już myślałam o ciąży. Zaraziłam się w pracy pod koniec listopada, dokładnie po 5 dniach miałam pierwsze objawy, przeszłam lekko. W ciąży napewno się nie zaszczepię.
Miałam tak samo, mogłam się szczepić ale nie chciałam bo planowałam ciążę a covid przechodziłam w listopadzie, mam nadzieję, że nic nas nie dopadnie! 😊

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie szczepionki na Covid. Będziecie korzystały?
Ja miałam możliwość, żeby się jutro zaszczepić, ale dopiero w środę mam pierwszą wizytę u ginekologa. Będę 6t5d. Pediatra, której odmówiłam przez ciąże powiedziała, że teraz sa zalecenia żeby szczepić ciężarne. Ja na pewno chce najpierw sprawdzić, czy ciąża rozwija się jak trzeba i tam gdzie trzeba. A nad szczepieniem sie zastanawiam. Co sądzicie?
Hej :) już tam komuś odpisywałam, nie wiem czy widziałaś :) ja zrezygnowałam ze szczepienia przed ciążą więc teraz tym bardziej się boje i nie idę.

Do góry