No właśnie dwóch ginów straszy że za nisko, jest ryzyko i każą leżeć. A ja leżę i leżę i się zastanawiam jakie i czy w ogóle mam szanse na donoszenie tej ciąży...Hej ja myślałam ze to bez różnicy ważne żeby się zagnieździł
reklama
M
Miałam jedynkę usg dopochwoweMoże to przez badanie? Miałaś cytologię? Może coś tam jest podrażnione tylko i będzie dobrze
Dzwoniłam do lekarza na izbie przyjęć i powiedział żeby dodatkowo luteinę wziąć i odpoczywać. Jak zacznę plamić lub krwawić to na noc do szpitala, bo wcześniej nie ma co bo nawet jak poronienie to nic nie poradzą na to tylko zaspokoją ciekawość czy ciąża żywa czy już nie...chociaz ja jej powiedziałam że prawy tez mnie kłuję czasem mimo ze wygaszony. Powiedziała że im więcej objawów tym ona się bardziej cieszy i tak ma być
Masakra, ale na jutro przełożyłam chociaż wizytę u lekarza, więc będę miała dwa dni szybciej. Jestem ciekawa o co chodzi... :c
Ja po usg miałam delikate plamienie, po kilku godzinach przeszło. A u ciebie jest dalej?M
Miałam jedynkę usg dopochwowe
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny nie mogę jeść mięsa chociaż mi smakuje ani żadnych wzdymajacych rzeczy. Muszę zmienić dietę bo się wykonczę Podajcie co Wy jecie ? Na pewno kasze , ryby, warzywa, owoce. Co jeszcze ?
G
gość_AL19
Gość
U mnie tylko chleb z masłemDziewczyny nie mogę jeść mięsa chociaż mi smakuje ani żadnych wzdymajacych rzeczy. Muszę zmienić dietę bo się wykonczę Podajcie co Wy jecie ? Na pewno kasze , ryby, warzywa, owoce. Co jeszcze ?
Ja tez nie jem miesa praktycznie wogule na śniadania jadam płatki owsiane albo.jakies pelnoziarniste z mlekiem sojowym bo innego nie mogę . Obiad to przeważnie jakaś kaszą ryż makaron z warzywami . I kolacje też zadko jem A tak w między czasie to owoce wafle ryżoweDziewczyny nie mogę jeść mięsa chociaż mi smakuje ani żadnych wzdymajacych rzeczy. Muszę zmienić dietę bo się wykonczę Podajcie co Wy jecie ? Na pewno kasze , ryby, warzywa, owoce. Co jeszcze ?
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
O płatki owsiane zapomniałam o ich istnieniuJa tez nie jem miesa praktycznie wogule na śniadania jadam płatki owsiane albo.jakies pelnoziarniste z mlekiem sojowym bo innego nie mogę . Obiad to przeważnie jakaś kaszą ryż makaron z warzywami . I kolacje też zadko jem A tak w między czasie to owoce wafle ryżowe
reklama
Podziel się: