Dariuszka90
Fanka BB :)
Nie pytałam , zakładam do 3dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wszystkie wyniki miałam tego samego dnia, badania robiłam w luxmedzie, z kartą ciąży weszłam bez kolejki [emoji3]Jak długo czeka się na wyniki wszystkich badań? I czy jest szansa, że w ciąży przyjmują bez kolejki? W moim laboratorium (nie diagnostyka) są ostatnio mega kolejki na testy na covid [emoji849]
Też korzystam z tej aplikacji do zapowiadano miesiączek ( Teraz już tryb ciąża) zapis 5t 1d znaczy że od ostatniej miesiączki minęło tyle czasu. Ogólnej wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki bo ten fakt ciężko przeoczyć owulacja wiadomo może się przesunąć. Więc wiek twojej ciąży to 5 tygodni i jeden dzień. Ginekolodzy też tak liczą wiek ciąży od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Co więcej zaczęłaś już 6 tydzień ciąży. Ja mam dziś 6t+1d czyli zaczęłam 7 tydzień ciąży, co nie zmiana faktu że jestem w 6 tygodniu ciążyHey dziewczyny błagam przetłumaczcie mi na chłopski rozum bo nie mam pojęcia z tymi tygodniami ciąży ...
Jak miałam ostatni okres 21.03.2021r i pokazuje mi na aplikacji że jestem w ciąży w 5tygodniu i 1 dzień . To znaczy że jestem już w ciąży 1 miesiąc 1 tydzień i 1 dzień ? czy jeszcze inaczej może to głupie ale na prawdę nie mam pojęcia xd na jakimś internetowym kalkulatorze wbiłam datę ostatniej miesiączki i mi pokazało że 2 tydzień jestem w ciąży więc już całkiem nie ogarniam tematu i błagam nie skrzyczcie mnie za to po prostu chciałabym wiedzieć a dziś dopiero będę się umawiać na kolejną wizytę na za 1,5 tygodnia bo tak mi kazano
mam tak samo wiec pewnieCześć dziewczyny ☺ dziś jest pierwszy mój w miarę normalny dzień od 2 tygodni bez wymiotów ☺☺☺ wstałam rano, mogłam się normalnie ogarnąć do pracy, zjeść śniadanie z córeczką... Może mi już mijają te mdłości ☺☺☺☺ dzis 8+1
trzymamy kciuki i z pewnością będzie wszystko dobrzeJuż za dwie godziny wizyta u lekarza, wolałabym mieć to już za sobą. Wiem, że już na nic nie mam wpływu ale się boję, chciałabym zobaczyć zarodek tylko w ciąży wewnątrzmacicznej i oby te cysty się wchłaniały bo inaczej położy mnie do szpitala, tak lekarz zapowiadał tydzień temu. Trzymajcie kciuki
Już za dwie godziny wizyta u lekarza, wolałabym mieć to już za sobą. Wiem, że już na nic nie mam wpływu ale się boję, chciałabym zobaczyć zarodek tylko w ciąży wewnątrzmacicznej i oby te cysty się wchłaniały bo inaczej położy mnie do szpitala, tak lekarz zapowiadał tydzień temu. Trzymajcie kciuki
Wszystkie badania robiłam w piątek i wieczorem miałam wyniki (po 18)... Właśnie sobie wszystko wydrukowałam bez problemu ☺ badania robiłam w Ślaskim Laboratorium...Nie pytałam , zakładam do 3dni