Będzie dobrze trzymam za Ciebie kciuki dawaj znać jak poszłoJuż za dwie godziny wizyta u lekarza, wolałabym mieć to już za sobą. Wiem, że już na nic nie mam wpływu ale się boję, chciałabym zobaczyć zarodek tylko w ciąży wewnątrzmacicznej i oby te cysty się wchłaniały bo inaczej położy mnie do szpitala, tak lekarz zapowiadał tydzień temu. Trzymajcie kciuki
reklama
Mnie znów bolą piersi tylko jak je dotykam a reszta objawów to częste bąbelki w brzuchu albo czuje się trochę jak na okres i to wszystko Zero mdłości zero wymiotów dosłownie nic ale jak zobaczyłam w piątek pęcherzyk od razu się uspokoiłam i teraz wiem że będzie tylko dobrze i życzę wam wszystkim żeby było dobrze i więcej pozytywnych myśli
G
gość_AL19
Gość
Hej
Ja ostatnio tylko mdłości i spore zmęczenie jak dla mnie Super
W aplikacji Rossman często są jakieś prom i prezenty dla przyszłych mam polecam
Ja ostatnio tylko mdłości i spore zmęczenie jak dla mnie Super
W aplikacji Rossman często są jakieś prom i prezenty dla przyszłych mam polecam
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Mi też tak mówią że jak oko drga to brak magnezu. Ja biorę teraz magne b6 i wszystko gitCześć dziewczynyny ostatnio zauważyłam że mi oko lata...podobno kiedyś ktoś mówił że to brak magnezu , co myślicie?
PaulinaSol
Słuchajcie ponieważ ciąża była dla mnie nie małym zaskoczeniem na pierwszy rzut kupiłam folik ale po zrobieniu morfologii wypadałoby podnieść to i owo trochę (mało żelaza bo nie jadam mięsa). Wpadłam na taką stronę i czytam, czytam i głupieje... które Wy bierzecie tabletki?
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!
pantabletka.pl
MaDzIAaaaaa
Ja dzisiaj robiłam HIV mocz glukozę i inne, jak zobaczyłam ile ludu, a ja na czczo z zawrotami głowy to od powiedziałam że jestem w ciąży czy mogłabym wejść bez kolejki i nie było sprzeciwu. Weszłam i wyszłam . Polecam tą metodeJak długo czeka się na wyniki wszystkich badań? I czy jest szansa, że w ciąży przyjmują bez kolejki? W moim laboratorium (nie diagnostyka) są ostatnio mega kolejki na testy na covid
MaDzIAaaaaa
Ja biorę omega med Optima forte. Tabletki różowe i do tego czerwone z dha. Polecam choć tanie nie sąSłuchajcie ponieważ ciąża była dla mnie nie małym zaskoczeniem na pierwszy rzut kupiłam folik ale po zrobieniu morfologii wypadałoby podnieść to i owo trochę (mało żelaza bo nie jadam mięsa). Wpadłam na taką stronę i czytam, czytam i głupieje... które Wy bierzecie tabletki?
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl
Paradoksalna
Pragną plus ma bardzo dobry składSłuchajcie ponieważ ciąża była dla mnie nie małym zaskoczeniem na pierwszy rzut kupiłam folik ale po zrobieniu morfologii wypadałoby podnieść to i owo trochę (mało żelaza bo nie jadam mięsa). Wpadłam na taką stronę i czytam, czytam i głupieje... które Wy bierzecie tabletki?
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl
MaDzIAaaaaa
Kiedy masz wizytę ? Nie denerwuj się myśl pozytywnieHej dziś ja panikuje. Moim jedynym objawem ciążowym poza brakiem okresu jest ból piersi, ale dziś przestały mnie boleć. Tzn. jeszcze wczoraj przy najmnieszym dotyku mnie bolało a dziś ból jakoś tak bardzo zmalał.
Muszę chyba wyluzować ale mam złe wspomniał z poprzedniej ciąży
reklama
Hej dziewczyny byłam wczoraj prywatnie u lekarza 7 tydzień wszystko okej serduszko już było ,poszłam wieczorem do toalety i była krew mało rozwodnione ,wstałam dzisiaj rano poszłam do toalety i było to samo ,pojechałam do szpitala i kazali mi jutro wrócić na skan oddałam tylko mocz do badania ,czy powinnam się matrwić i jechać prywatnie jeszcze czy to może jeszcze po badaniu ?
Podziel się: