Ile masz?Hello
Ja zaczęłam dzień od ćwiczeń rozciągających i odpukać jakoś lepiej, nie mam mdłości.
Mam identyczne plus jeszcze kilka, może że względu na wiek
Na razie płaski.
Chyba mnie już nikt nie przebije
Zwolnienie jest 100%
Na zlecenie nie
Miałam taka sytuację w pierwszej ciąży. Bez sensu straszą.
Kobieta jest chroniona od pierwszego dnia ciąży. Nie można jej zwolnić.
Tyyyyle napisałyście, że szok. Nie wyrabiam
reklama
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
No ja tez w sumie owoce tylko jem i nic innego nie wchodzi i zupę Ew jakos przecierkęJa nie mogę jeść smażonego mięsa, gotowanych ziemniaków, sosów, odrzuca mnie strasznie. Jakieś pierogi, naleśniki, ryż, owoce jak najbardziej. I pomyśleć, że tydzień temu jadłam pizzę i nie podejrzewałam, że od poniedziałku nie będę mogła jeść większości rzeczy
Wydaje mi się ze będzie wszystko ok poszłaś najwidoczniej za wcześnie do lekarza a on musiał uświadomić Cię obwszystkim ,tym bardziej ze nie było nic widac- uwazam ze jak nie ma plamien itd to trzeba poczekać chociaż dwa tygodnie dobpierwszej wizytyJeszcze raz napisze jak to u mnie wyglądało , ponieważ dostałam już drugi wynik Bety i jestem w szoku że tak szybko .
W poniedziałek dowiedziałam się że jestem w ciąży czyli w dzień gdzie miałam dostać okres . W środę zrobiłam pierwszą betę i wynosiła 807 , dwa dni po tym czyli dziś wyszła mi beta 1561,62 mlu/ml . Wczoraj jeszcze nie było widać pęcherzyka a kolejną wizytę mam w niedzielę . Na razie ciężko jest mi cieszyć się z ciąży , ponieważ od wtorku straszono mnie ciążą pozamaciczną a przecież w poniedziałek dopiero się dowiedziałam szok... .Niby na kalkulatorze wyliczyłam 4tydzien ciąży chociaż i tak wydaje mi się że jest jeszcze wcześniejsza . Co myślicie o tym dziewczyny ?
Urosept można niby stosować nawet profilaktycznieKurde ale mnie pęcherz boli coraz bardziej ... on mi nie chce nic zapisać ... mam zrobić badania i przyjść za dwa tyg
wierzewmarzenia5
ile się chce wg GoogleIle tego soku dziennie można wypić?
Anet29
Hej.
Nie było mnie trochę bo czasu brakuje na wszystko.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie.
Z usg i om 5+0 i sa dwa pęcherzyki.
Za 2tyg kolejna wizyta, żeby sprawdzić czy nadal tak będzie Zobacz załącznik 1263368
Blizniaki? O jak super mialas jakies mocniejsze objawy? Mocna kreske na tescie?
Może przynajmniej nie roztyjemy się ...No ja tez w sumie owoce tylko jem i nic innego nie wchodzi i zupę Ew jakos przecierkę
Ewelina @
Urosept można niby stosować nawet profilaktycznie
Biorę ale to nic nie daje
Ale przez to ze poszłaś tak wcześNo u mnie Pani ginekolog chce ciążę zobaczyć w 4 tygodniu także jaki ja mam hardcore ....
ojej jaki dzidziuś!!!!!!! Ja mam usg z 7+4 i różnica w wyglądzie ogromna!!! SlodziakZobacz załącznik 1263331
W końcu doczekałam się 1 usg
Wszystko pięknie , serduszko bije cudnie
8t+4d
reklama
Ojaaaaa !!!! Marzenie mojego mężaHej.
Nie było mnie trochę bo czasu brakuje na wszystko.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie.
Z usg i om 5+0 i sa dwa pęcherzyki.
Za 2tyg kolejna wizyta, żeby sprawdzić czy nadal tak będzie Zobacz załącznik 1263368
Podziel się: