reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Jakaś nienormalna...nie stresuj się. Na tym etapie może nie być widać.
Mam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ... :( Przez telefon mówiła mi że dziś już powinno być widać skoro już jest beta 1561 ... A od 8 rano to już pewnie wzrosło bardziej .... Nie sądziłam że ten początek jest taki trudny :(

reklama
Moja pierwsza ciąża i trochę panikuje... niepotrzebnie ajajaj. Dziękuję za uspokojenie
Trzeba bylo mnie w pierwszej widziec [emoji85][emoji85][emoji85] co 2 dni u lekarza, a i nie raz bylo tak ze jednego dnia bylam u trzech roznych [emoji23][emoji23][emoji23]

Mam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ... :( Przez telefon mówiła mi że dziś już powinno być widać skoro już jest beta 1561 ... A od 8 rano to już pewnie wzrosło bardziej .... Nie sądziłam że ten początek jest taki trudny :(
spokojnie, niepotrzebnie Cię stresuje moim zdaniem u mnie przy becie jakiejś 20 tys dopiero mały pęcherzyk i ciałko zoltkowe było

Spokojnie, też leżałam ostatnio . Tylko spokuj nas uratuje 🙏

A od wtorku codziennie chodzę do tej ginekolog :( bo powiedziała że musi mnie kontrolować ... :(
To twoja pierwsza ciaza ?
Ja prowadzących pierwszą miałam czterech. A ufałam w sumie tylko jednemu Doktorkowi.
Nie masz zaufania do niej to szkoda twoich nerw. Ma bardzo zly wplyw i sposob komunikowania sie ze swoimi pacjantkami.
Byłam u takiej co mi krwiaka nie wykryła. Cale szczescie nie opierałam sie na opinii jednej pindy bo dzis nie byłoby ze mną cudownego synka.
Ale zrobilam jej na zlosc i chodzilam do niej przez resztę ciazy [emoji23] Taka moja mała satysfakcja za te nerwy co mi zafundowała.
Poszukaj kogos innego, bo sfiksujesz

reklama
Tylko straszy mnie od samego początku i zwariować idzie ... W ogóle nie mogę się cieszyć ciążą bo strasznie się boje że potem będę cierpiała jeżeli pójdzie coś nie tak :(
A nie możesz iść dziś do innego ginekologa nic mu nie mówiąc i zobaczysz co on Ci powie ? Będzie do ocena kogoś z boku

Do góry