Mam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ... Przez telefon mówiła mi że dziś już powinno być widać skoro już jest beta 1561 ... A od 8 rano to już pewnie wzrosło bardziej .... Nie sądziłam że ten początek jest taki trudnyJakaś nienormalna...nie stresuj się. Na tym etapie może nie być widać.
reklama
Trzeba bylo mnie w pierwszej widziec [emoji85][emoji85][emoji85] co 2 dni u lekarza, a i nie raz bylo tak ze jednego dnia bylam u trzech roznych [emoji23][emoji23][emoji23]Moja pierwsza ciąża i trochę panikuje... niepotrzebnie ajajaj. Dziękuję za uspokojenie
wierzewmarzenia5
Fanka BB :)
spokojnie, niepotrzebnie Cię stresuje moim zdaniem u mnie przy becie jakiejś 20 tys dopiero mały pęcherzyk i ciałko zoltkowe byłoMam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ... Przez telefon mówiła mi że dziś już powinno być widać skoro już jest beta 1561 ... A od 8 rano to już pewnie wzrosło bardziej .... Nie sądziłam że ten początek jest taki trudny
Dariuszka90
Spokojnie, też leżałam ostatnio . Tylko spokuj nas uratujeMam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ... Przez telefon mówiła mi że dziś już powinno być widać skoro już jest beta 1561 ... A od 8 rano to już pewnie wzrosło bardziej .... Nie sądziłam że ten początek jest taki trudny
Zastanawiam się co robić ... Bo mówiła że będe w szpitalu 2/3 dni i jeśli nic dalej nie będzie to zabieg ...spokojnie, niepotrzebnie Cię stresuje moim zdaniem u mnie przy becie jakiejś 20 tys dopiero mały pęcherzyk i ciałko zoltkowe
Tylko straszy mnie od samego początku i zwariować idzie ... W ogóle nie mogę się cieszyć ciążą bo strasznie się boje że potem będę cierpiała jeżeli pójdzie coś nie takSpokojnie, też leżałam ostatnio . Tylko spokuj nas uratuje
moniskaaa
Chodzisz do niej prywatnie?A od wtorku codziennie chodzę do tej ginekolog bo powiedziała że musi mnie kontrolować ...
To twoja pierwsza ciaza ?A od wtorku codziennie chodzę do tej ginekolog bo powiedziała że musi mnie kontrolować ...
Ja prowadzących pierwszą miałam czterech. A ufałam w sumie tylko jednemu Doktorkowi.
Nie masz zaufania do niej to szkoda twoich nerw. Ma bardzo zly wplyw i sposob komunikowania sie ze swoimi pacjantkami.
Byłam u takiej co mi krwiaka nie wykryła. Cale szczescie nie opierałam sie na opinii jednej pindy bo dzis nie byłoby ze mną cudownego synka.
Ale zrobilam jej na zlosc i chodzilam do niej przez resztę ciazy [emoji23] Taka moja mała satysfakcja za te nerwy co mi zafundowała.
Poszukaj kogos innego, bo sfiksujesz
reklama
KasikP
A nie możesz iść dziś do innego ginekologa nic mu nie mówiąc i zobaczysz co on Ci powie ? Będzie do ocena kogoś z bokuTylko straszy mnie od samego początku i zwariować idzie ... W ogóle nie mogę się cieszyć ciążą bo strasznie się boje że potem będę cierpiała jeżeli pójdzie coś nie tak
Podziel się: