reklama
malwinka_s
Fanka BB :)
Siedzę na poczekalni i cała się trzęsę ze strachu
super Jakie to malutkiePrzyznaję się, że nie wytrzymałam do wizyty i umówiłam się do innego lekarza na USG. Mamy 3mm dzidziusia z bijącym [emoji3531], aż się popłakałam [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie dzisiaj 6+6Zobacz załącznik 1262257
Życzę żebyś zaraz z radośćSiedzę na poczekalni i cała się trzęsę ze strachu
Zatem czekamy razem . Będę za Was trzymać kciuki 28 kwietniaHej, jak przeczytałam to co napisałaś że nie rozmawiasz z mężem o ciąży to sytuacja taka sama jak u mnie. We wrześniu poroniłam i tak bardzo było mi przykro że teraz boję się cieszyć żeby nie cierpieć. I tak sobie czekamy w ciszy na 28 kwietnia na serduszko
wierzewmarzenia5
tez już na L4ja już jestem bo nie byłam w stanie pracować
malwinka_s
Trochę jestem rozczarowana . Narazie jest tylko ciałko żółte więc ciąża jest młodsza i wygląda na jakiś 5 tydzień .
wierzewmarzenia5
ja tez na słodkie patrzeć nie mogę... a zawsze lubiłam bardzo, ale ogórka kiszonego to bym zjadłaMi też smakują kiszonki, na czekoladę patrzeć nie mogę. Mdłości większych jeszcze nie mam, a betę dzisiaj to pewnie już prawie 10tys mam, skoro wczoraj wynosiła 8685. Dzisiaj 4+7.
wierzewmarzenia5
dziewczyny ja 7 tydzien prawie i nie dopijam spodni, ale jestem bardzo szczupła 49kg i nie mam w ogole bioder, to może dlategoTo moja pierwsza ciąża i coś mi się wydaje, że dosyć szybko pojawi się brzuszek, z tego względu, że jestem bardzo szczupła. Ciekawi mnie ile przytyję! Który to już tydzień?
reklama
Oczywiście dam znaćNapisz koniecznie jutro jak wizyta
Podziel się: