Ja rodzę w uk u mnie na pierwszej wizycie u lekarza w gp będą pytana czy ciąża planowana i czy chce urodzićA ja mam inne pytanie Sory tak za szczerość i bez owijania w bawełnę ale jak teraz to wszystko wyglada ?
Tzn kiedyś było tak ze jeśli na badaniu prenatalnym coś wyszło nie tak ... dużo wad to lekarze przerywali ciąże a co teraz jest ? Ktoś się orientuje ?
reklama
Bardzo wam współczuje ze nie macie wolnego wyboru ,ale wierze ze żadna z nas nie będzie musiała przed takim stanąćJest zatwierdzona
G
guest-1666585370
Gość
Ja też mam 30 wizytę i wtedy będzie 7t5d ciąży wiec powinno już być widać serduszkoJa mam dopiero 30.4 i wtedy to już będzie 8 tydzień
Ewelina @
Fanka BB :)
bardzo się tego boje ale mam właśnie taka nadzieje ze będzie dobrzeBardzo wam współczuje ze nie macie wolnego wyboru ,ale wierze ze żadna z nas nie będzie musiała przed takim stanąć
madzialenka89
Ja nawet nie chce myśleć co by się stało, chyba się nie zdecyduje na nifty..nie wiem czy chciałabym podejmować tą decyzję. Po drugie ten stres do urodzenia jak już wiesz. Na pewno nie stać nas ( jak kolwiek brzydko to nie brzmi) na chore dziecko ;/ codziennie się modlę żeby było wszystko dobrze ale życie zweryfikuje jak będzie. Właśnie tak jak pisałam marzyłam o ciąży i chce się cieszyć nią ale non stop się martwię.
madzialenka89
Moje będzie 6+3 w środę czytałam że już powinno być widaćMoje usg będzie w 7 tyg ,czy będzie już słychać serduszko i widać coś więcej ?
ja nie dopuszczam wogole takich myśli do siebie jak poronienie czy taki wybór nie mam ochoty stresować się przez koleinę miesiące tylko cieszyć się swoim pierwszą ciąża jeśli coś się wydarzy wtedy będzie czas na myślenie i przeżywanie teraz chce mieć spokojny czasJa nawet nie chce myśleć co by się stało, chyba się nie zdecyduje na nifty..nie wiem czy chciałabym podejmować tą decyzję. Po drugie ten stres do urodzenia jak już wiesz. Na pewno nie stać nas ( jak kolwiek brzydko to nie brzmi) na chore dziecko ;/ codziennie się modlę żeby było wszystko dobrze ale życie zweryfikuje jak będzie. Właśnie tak jak pisałam marzyłam o ciąży i chce się cieszyć nią ale non stop się martwię.
reklama
Dariuszka90
Mi lekarz na wizycie zaproponował badania prenatalne i jednocześnie stwierdził , że w tej chwili nic z wynikiem tego badania nie da się zrobić. Robimy je tylko dla swojej wiedzy. Nikt nam nie pomoże jeżeli coś będzie nie tak. .. tfu tfu tfuA ja mam inne pytanie Sory tak za szczerość i bez owijania w bawełnę ale jak teraz to wszystko wyglada ?
Tzn kiedyś było tak ze jeśli na badaniu prenatalnym coś wyszło nie tak ... dużo wad to lekarze przerywali ciąże a co teraz jest ? Ktoś się orientuje ?
Podziel się: