reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

No jakoś staram się tym nie stresować. Co ma być to będzie niestety na to nie mamy wpływu. Czas pokaże
Niestety jest tak jak mówisz, nie na wszystko mamy wpływ. Musisz myśleć pozytywnie. Chociaż rozumiem twój strach, bo sama panikuję przy jakimkolwiek bólu podbrzusza - po stracie jestem przewrażliwiona. Zobaczysz, będzie dobrze [emoji4]

reklama
hej dziewczyny. jestem tu nowa. mam córeczkę 6 lat, rok temu miałam usunięte puste jajo płodowe, tego stycznia ciąża biochemiczna. teraz 4 tydzień i 5 dni. pomogło nam branie witamin i baaardzo zdrowy sty życia od sylwestra. strasznie codziennie się boję że stracę też tą ciążę. macie jakieś rady na ten straszek?

hej dziewczyny. jestem tu nowa. mam córeczkę 6 lat, rok temu miałam usunięte puste jajo płodowe, tego stycznia ciąża biochemiczna. teraz 4 tydzień i 5 dni. pomogło nam branie witamin i baaardzo zdrowy sty życia od sylwestra. strasznie codziennie się boję że stracę też tą ciążę. macie jakieś rady na ten straszek?
Powinnaś nastawic się pozytywnie. Może oglądanie filmów, jakies zajęcia zeby myśleć o czymś innym. Glowa do góry będzie wszystko dobrze!!!

Też się boję , pierwszą poronilam w lutym, ale tym razem nam się uda! Ja zaczęłam uczyć się medytacji, trochę pomaga wyciszyć złe myśli.

Też się boję , pierwszą poronilam w lutym, ale tym razem nam się uda! Ja zaczęłam uczyć się medytacji, trochę pomaga wyciszyć złe myśli.
Ja w listopadzie i też mam jakiś strach w sobie ale teraz nastawiłam się pozytywnie i że tym razem musi być wszystko dobrze ☺️ przecież my też kiedyś musimy zostać mamusiami ☺️

Dziewczyny podpowiedzcie mi czy zmieniłyście coś w swojej diecie już teraz ?czy pijecie jakieś specjalnie wody z cytryna ,napary itp ,czy jecie bardziej zdrowo ? Chciałabym poprowadzić ta ciąże zdrowo i przy okazji nie przytyć 20/30kg

reklama
Do góry