reklama
no to na prawde piekna beta!!!Cześć Dziewczyny! Dzisiaj robiłam przyrost bety, mam już wynik. Beta z poniedziałku 462,4 a z dzisiaj 1226,4. Jestem dzień przed planowanym okresem. Uspokoiłam się trochę. W mojej pierwszej ciąży, którą poroniłam beta była fatalna, mam nadzieję, że tym razem wszystko się ułoży. Termin porodu wg apek to ok 20grudnia.
malwinka_s
Fanka BB :)
Nie ma co się martwić, każda ciąża jest inna i każda w swoim tempie rośnie ja wizytę mam dopiero za tydzień we wtorek ale jestem dobrej myśli i się nie nakręcamWedlug usg 5/6
Po prostu ciaza mlodsza. Nie ma co sie stresowac na zapas!Dostałam luteine i za 2 tygodnie kolejne usg i zobaczymy czy coś z tego bedzie
U mnie tez okazała się młodsza niż moje obliczenia i aplikacji idę za 1,5 tyg na szybkie usg i mam nadzieje ze będzie jużDostałam luteine i za 2 tygodnie kolejne usg i zobaczymy czy coś z tego bedzie
Marysia94
Piękny przyrost! Oby tylko tak dalej [emoji173]Cześć Dziewczyny! [emoji3590] Dzisiaj robiłam przyrost bety, mam już wynik. Beta z poniedziałku 462,4 a z dzisiaj 1226,4. Jestem dzień przed planowanym okresem. Uspokoiłam się trochę. W mojej pierwszej ciąży, którą poroniłam beta była fatalna, mam nadzieję, że tym razem wszystko się ułoży. [emoji846] Termin porodu wg apek to ok 20grudnia.
Marysia94
Nie stresuj się niepotrzebnie, chociaż wiem że to trudne. Tylko spokój i cierpliwość może nas uratować!Właśnie wrucilam od lekarza i tak jak obstawialam ciąża dużo młodsza bo według okresu i Pani 7 tydz A według iść 5/6 tydzień Ale w sumie to nie wiem co myśleć bo jak narazie to tylko pęcherzyk jest . I na dodatek krwiak na macicy[emoji20]
No jakoś staram się tym nie stresować. Co ma być to będzie niestety na to nie mamy wpływu. Czas pokażeNie stresuj się niepotrzebnie, chociaż wiem że to trudne. Tylko spokój i cierpliwość może nas uratować!
reklama
Podziel się: