reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2021

Zazdroszczę, ja leżę z dziewczyna z która nie da się pogadać 😭 Cały czas o sobie by mówiła a jak ja coś powiem to koniec rozmowy 😂 wgl okno mi zamyka cały czas i się tak kisimy
O nie to najgorzej z taką.. Na szczecie trafiłam bardzo fajnie.
Oj tak, dobre towarzystwo na sali to połowa dobrego humoru ☺️
Trzymam kciuki choć za odejście czopa/odejście wod bądź rozwarcie ❤️
Odpoczywaj, bo w nocy będą do Was położne zaglądać co godzinę, dwie, aby sprawdzać detektorem 😁
No tak bym chciała żeby coś się zaczęło. 🙏❤️ Jakieś skurcze mi tam Wychodziły ale malutkie.. No zobaczymy czy coś się pośpi. Chcę już żeby zaczęli działac i żeby to już rozwiązać
Tak, ale polozna powiedziała ze jeszcze nie takie mocne 😂 ale dziwne to dla mnie bo wtedy były bardzo bolesne i były mniejsze wartości niż teraz jak są zdecydowanie słabsze
No tu tez dziewczyna tak miała i położna jej powiedziała że to jest tylko maszyna i ważnej jest to co Ty czujesz. 😊

reklama
Kochana, a jak Ty się czujesz? Jak Stasiu? :)
Hmm, takie mocne 6/10 także jest progres, dziękuje 😚
Zszyta dupa piecze i boli, z cycków ściągam nawał co jakiś czas, ale prócz tego nie mogę narzekać 😌 Mąż ogarnia większość w domu i przy małym.
Stasiu duuuzo śpi, do jedzenia trzeba go wybudzać, ale jak już się wciągnie to by jadł i jadł 😂
A co u Ciebie??

Jestem po badaniach i okazuje się że u mnie pojawia się już rozwarcie! Lekarz powiedział, że nie ma sensu dawać balonik bo się ładnie samo dzieje. Jeśli dziś nie urodzę to jutro będzie oxy. Chodzę tu skacze robię przysiady czuje coraz większy ból w dole brzucha jak bym zaraz miała dostać mega okres. Jestem dobrej myśli i bardzo dobrym nastroju! Jak by to się samoistnie zaczęło to będzie super! Trzymajcie kciuki 🙏

Hmm, takie mocne 6/10 także jest progres, dziękuje 😚
Zszyta dupa piecze i boli, z cycków ściągam nawał co jakiś czas, ale prócz tego nie mogę narzekać 😌 Mąż ogarnia większość w domu i przy małym.
Stasiu duuuzo śpi, do jedzenia trzeba go wybudzać, ale jak już się wciągnie to by jadł i jadł 😂
A co u Ciebie??

Cieszę się, że powoli lepiej :) Cudownie, mój synek taki był tylko spanko i jedzenie :D

U mnie wesoło, pięknie się oczyściłam, super się czuję, poszłam na betę z myślą, że będzie zero, a ona mi urosła 🤯 także moja "zabawa" trwa dalej. Kosmos. U mnie nie może być normalnie 🙄

Jestem po badaniach i okazuje się że u mnie pojawia się już rozwarcie! Lekarz powiedział, że nie ma sensu dawać balonik bo się ładnie samo dzieje. Jeśli dziś nie urodzę to jutro będzie oxy. Chodzę tu skacze robię przysiady czuje coraz większy ból w dole brzucha jak bym zaraz miała dostać mega okres. Jestem dobrej myśli i bardzo dobrym nastroju! Jak by to się samoistnie zaczęło to będzie super! Trzymajcie kciuki 🙏
Uuu No jak ładnie 😊
Nawet jeśli dziś się nic nie posunie do przodu, to jutrzejsza oxy zrobi to szybciutko 🥰
Jestem z Tobą myślami, trzymaj się dzielnie! 🤞

Cieszę się, że powoli lepiej :) Cudownie, mój synek taki był tylko spanko i jedzenie :D

U mnie wesoło, pięknie się oczyściłam, super się czuję, poszłam na betę z myślą, że będzie zero, a ona mi urosła 🤯 także moja "zabawa" trwa dalej. Kosmos. U mnie nie może być normalnie 🙄
😕 Nie pisałaś o sobie na tym forum, coś gdzieś mi sie przewijały Twoje odpowiedzi na innych tematach, zwłaszcza chyba o poronieniach😔 ale nie chce niczego palnąć, dlatego napisz mi w skrócie co sie dzieje? Masz zablokowany dostęp do swoich wypowiedzi, wiec nie mogę sobie odświeżyć pamięci..

😕 Nie pisałaś o sobie na tym forum, coś gdzieś mi sie przewijały Twoje odpowiedzi na innych tematach, zwłaszcza chyba o poronieniach😔 ale nie chce niczego palnąć, dlatego napisz mi w skrócie co sie dzieje? Masz zablokowany dostęp do swoich wypowiedzi, wiec nie mogę sobie odświeżyć pamięci..

Ostania miesiączka 15.10, mam długie cykle a że starania były z zegarkiem w ręku to powinnam być teraz w 8 lub 7 tygodniu ciąży. Niestety od początku plamię, beta mi rosła do 1500, aż spadła do 290 (byłam wtedy na IP to było 22.12), powiedzieli że przyjdzie krwawienie i najpewniej obejdzie się bez szpitala bo na USG nic nie widać. Okej, rzeczywiście było, wszystko ze mną super, krwawienie się skończyło więc z radością poszłam wczoraj na betę myśląc, że będzie 0. A ta skubana urosła w 2 tygodnie do 352 - bez sensu totalnie. Także jutro niestety szpital i ciekawe co dalej

Ostania miesiączka 15.10, mam długie cykle a że starania były z zegarkiem w ręku to powinnam być teraz w 8 lub 7 tygodniu ciąży. Niestety od początku plamię, beta mi rosła do 1500, aż spadła do 290 (byłam wtedy na IP to było 22.12), powiedzieli że przyjdzie krwawienie i najpewniej obejdzie się bez szpitala bo na USG nic nie widać. Okej, rzeczywiście było, wszystko ze mną super, krwawienie się skończyło więc z radością poszłam wczoraj na betę myśląc, że będzie 0. A ta skubana urosła w 2 tygodnie do 352 - bez sensu totalnie. Także jutro niestety szpital i ciekawe co dalej
No coś ty 🙁 Jaka może być tego przyczyna? Pozamaciczna może? 🙁
Zostajesz na oddziale jutro czy na badania tylko zajeżdżasz? Kurcze, przykro mi. Pewnie się stresujesz biedna

reklama
Do góry