reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Jutro dopiero? Mało chętni, żeby Ci pomóc 😕
Jak się czujesz, psychicznie? ☺️
No też bym wolała już dziś. Dziś miałam tylko badanie, pobieranie krwi. Ja mam cały czas nadzieję że samo się jeszcze coś zacznie. 🙏
Psychicznie nawet spoko. Leżę tu z dwoma dziewczynami przesympatyczne są i jakoś tak humor jest przez to dobry.

reklama
No też bym wolała już dziś. Dziś miałam tylko badanie, pobieranie krwi. Ja mam cały czas nadzieję że samo się jeszcze coś zacznie. 🙏
Psychicznie nawet spoko. Leżę tu z dwoma dziewczynami przesympatyczne są i jakoś tak humor jest przez to dobry.
Zazdroszczę, ja leżę z dziewczyna z która nie da się pogadać 😭 Cały czas o sobie by mówiła a jak ja coś powiem to koniec rozmowy 😂 wgl okno mi zamyka cały czas i się tak kisimy

Mam już balonik i jest niezle przyznam szczerze 😂 boli jak nie wiem, aż ciężko mi się zmusić do chodzenia czy kucania. A to dopiero początek 😭
Balonik Ciebie boli? No coś ty 😘
Musisz się ryba ruszać, leżąc nic się nie zmieni…musisz grawitacją na niego wpłynąć, niech napiera na szyjkę.
Pamiętaj - jak Ci sam nie wypadnie to Ci go wyciągną, a chyba domyślasz się, ze to boli bardziej niż zakładanie? 😕

Oj tak, dobre towarzystwo na sali to połowa dobrego humoru ☺️
Trzymam kciuki choć za odejście czopa/odejście wod bądź rozwarcie ❤️
Odpoczywaj, bo w nocy będą do Was położne zaglądać co godzinę, dwie, aby sprawdzać detektorem 😁

Zazdroszczę, ja leżę z dziewczyna z która nie da się pogadać 😭 Cały czas o sobie by mówiła a jak ja coś powiem to koniec rozmowy 😂 wgl okno mi zamyka cały czas i się tak kisimy
Jak ja nienawidzę takich osób 🤦‍♀️ Tez leżałam z takimi dwiema, ale w listopadzie na obserwacji. Po godzinie odpuściłam z nimi rozmowę, bo to był jakiś haos…Żadna żadną nie słuchała, a te ich monologi jak w wariatkowie 😂

Balonik Ciebie boli? No coś ty 😘
Musisz się ryba ruszać, leżąc nic się nie zmieni…musisz grawitacją na niego wpłynąć, niech napiera na szyjkę.
Pamiętaj - jak Ci sam nie wypadnie to Ci go wyciągną, a chyba domyślasz się, ze to boli bardziej niż zakładanie? 😕
No skurczy takich dostałam, a jeszcze mnie od razu do ktg podłączyli to myślałam zerwe to z siebie i ucieknę :( dopiero teraz mnie puszczają po 2,5h. W sumie zakładanie mnie nie bolało :D

Tak, ale polozna powiedziała ze jeszcze nie takie mocne 😂 ale dziwne to dla mnie bo wtedy były bardzo bolesne i były mniejsze wartości niż teraz jak są zdecydowanie słabsze
Tez myślałam, ze podczas podawania oxy mam już „te” skurcze…Ale dopiero jak przebili wody to „tamte” skurcze okazały się głaskaniem 😶
Zbieraj siły, odpoczywaj i dużo pij, póki akcja się jeszcze nie rozkręciła 😊

reklama
Do góry