reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
U mnie przez to przetoczenie krwi, ogromne braki w morfologii plus to, ze sama nie jadłam prawie nic przez swój stan w szpitalu, młody wyciągnął jedynie siare a pokarm się nie pojawił. Wczoraj kupiliśmy MM i Stasiu w końcu może jeść tyle ile powinien i o określonych porach. Nie ma już frustracji, ze nic nie leci, złości, ze „karmienie” trwa 3h bo obydwoje się spinamy…Ulga wielka ☺️ pięknie ssie butelkę, kupki i siusiu regularne. A kto karmi? A tatus 🥰 widzę jaka radość mu to sprawia. Póki ma urlop a ja ledwo chodzę to on będzie w większej ilości mnie odciążal.

Czujesz coś ? Skurcze? Stresujesz się pewnie jutrem biedna, co? 😞
Masakra przez pół ciąży Ci z piersi ciekło żeby teraz przestało 🤷‍♀️🙄 no ale wlansie teraz można raz dwa mleczko przygotować i tatuś chętnie nakarmi a mamusia może się wyspać 🤩❤️

No a ja nic nie czuje niestety wszystkie moje wczesnejsze skurcze totalnie się Wyciszyły. Jeszcze nadzieja ze może w nocy się coś zacznie ale wątpię. Humor mam dziś jakiś lepszy niż wczoraj dziś jakoś tak podeszłam do tego zadaniowo. Dopakowac co trzeba, oporządzić się w wannie, trochę posprzątać itp. Ciekawe czy w ogóle dziś zasne 🙄

Masakra przez pół ciąży Ci z piersi ciekło żeby teraz przestało 🤷‍♀️🙄 no ale wlansie teraz można raz dwa mleczko przygotować i tatuś chętnie nakarmi a mamusia może się wyspać 🤩❤️

No a ja nic nie czuje niestety wszystkie moje wczesnejsze skurcze totalnie się Wyciszyły. Jeszcze nadzieja ze może w nocy się coś zacznie ale wątpię. Humor mam dziś jakiś lepszy niż wczoraj dziś jakoś tak podeszłam do tego zadaniowo. Dopakowac co trzeba, oporządzić się w wannie, trochę posprzątać itp. Ciekawe czy w ogóle dziś zasne 🙄
Ja miałam tak samo, ogarnelam wszystko co trzeba a wieczorem relaks z mężem i co ma być to będzie. Dzisiaj nawet nie płakałam, już mam chyba po prostu dosyć tego stresu zamartwiania się. Chce już żeby się zaczęło żeby o tym wszystkim zapomnieć :D Wez ciepła kąpiel obejrzyj film wypij meliske i będzie dobrze :) za tydzień będziemy już tylko wspominać

Ja miałam tak samo, ogarnelam wszystko co trzeba a wieczorem relaks z mężem i co ma być to będzie. Dzisiaj nawet nie płakałam, już mam chyba po prostu dosyć tego stresu zamartwiania się. Chce już żeby się zaczęło żeby o tym wszystkim zapomnieć :D Wez ciepła kąpiel obejrzyj film wypij meliske i będzie dobrze :) za tydzień będziemy już tylko wspominać
No dokładnie też chcę żeby się to odrazu zaczęło! Bierzemy to na klatę 😉😅
Hehe ale trafiłaś właśnie piję meliske 😅
Jeszcze mamy szansę że w nocy się samo coś zacznie!
Powodzenia ❤️

No dokładnie też chcę żeby się to odrazu zaczęło! Bierzemy to na klatę 😉😅
Hehe ale trafiłaś właśnie piję meliske 😅
Jeszcze mamy szansę że w nocy się samo coś zacznie!
Powodzenia ❤️
My jutro od rana startujemy z wywołaniem, także teraz relaks i szybko iść spać żeby jutro siły mieć :D Może jutro już zostaniemy mamuskami 😍

reklama
Do góry