Sylwestrowa
Fanka BB :)
I jak, założyli Ci już balonik? Wypadł?U mnie niestety nic się nie zadziało dzisiaj szpital balonik i jutro oxy (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak, założyli Ci już balonik? Wypadł?U mnie niestety nic się nie zadziało dzisiaj szpital balonik i jutro oxy (
Tomuś Lubię to imię.Udało się, Tomek urodził się o 18:28 przeżyłam jakoś to choć nie było łatwo, główka była złe wstawiona, odwrotnie niż powinna i sporo razy się cofał, byłam tez nacięta.m, ale z Tomkiem wszystko okej. 3620g i 55cm
Masakra przez pół ciąży Ci z piersi ciekło żeby teraz przestało no ale wlansie teraz można raz dwa mleczko przygotować i tatuś chętnie nakarmi a mamusia może się wyspaćU mnie przez to przetoczenie krwi, ogromne braki w morfologii plus to, ze sama nie jadłam prawie nic przez swój stan w szpitalu, młody wyciągnął jedynie siare a pokarm się nie pojawił. Wczoraj kupiliśmy MM i Stasiu w końcu może jeść tyle ile powinien i o określonych porach. Nie ma już frustracji, ze nic nie leci, złości, ze „karmienie” trwa 3h bo obydwoje się spinamy…Ulga wielka pięknie ssie butelkę, kupki i siusiu regularne. A kto karmi? A tatus widzę jaka radość mu to sprawia. Póki ma urlop a ja ledwo chodzę to on będzie w większej ilości mnie odciążal.
Czujesz coś ? Skurcze? Stresujesz się pewnie jutrem biedna, co?
Ja dopiero zostałam przyjęta, polozna na dole powiedziała ze pewnie dzisiaj mi balonika nie założą bo jest tylko 3 lekarzy dyżurnych a ja musze mieć obstawę wiec pewnie od rana coś zaczną dopieroI jak, założyli Ci już balonik? Wypadł?
Ja miałam tak samo, ogarnelam wszystko co trzeba a wieczorem relaks z mężem i co ma być to będzie. Dzisiaj nawet nie płakałam, już mam chyba po prostu dosyć tego stresu zamartwiania się. Chce już żeby się zaczęło żeby o tym wszystkim zapomnieć Wez ciepła kąpiel obejrzyj film wypij meliske i będzie dobrze za tydzień będziemy już tylko wspominaćMasakra przez pół ciąży Ci z piersi ciekło żeby teraz przestało no ale wlansie teraz można raz dwa mleczko przygotować i tatuś chętnie nakarmi a mamusia może się wyspać
No a ja nic nie czuje niestety wszystkie moje wczesnejsze skurcze totalnie się Wyciszyły. Jeszcze nadzieja ze może w nocy się coś zacznie ale wątpię. Humor mam dziś jakiś lepszy niż wczoraj dziś jakoś tak podeszłam do tego zadaniowo. Dopakowac co trzeba, oporządzić się w wannie, trochę posprzątać itp. Ciekawe czy w ogóle dziś zasne
No dokładnie też chcę żeby się to odrazu zaczęło! Bierzemy to na klatęJa miałam tak samo, ogarnelam wszystko co trzeba a wieczorem relaks z mężem i co ma być to będzie. Dzisiaj nawet nie płakałam, już mam chyba po prostu dosyć tego stresu zamartwiania się. Chce już żeby się zaczęło żeby o tym wszystkim zapomnieć Wez ciepła kąpiel obejrzyj film wypij meliske i będzie dobrze za tydzień będziemy już tylko wspominać
My jutro od rana startujemy z wywołaniem, także teraz relaks i szybko iść spać żeby jutro siły mieć Może jutro już zostaniemy mamuskamiNo dokładnie też chcę żeby się to odrazu zaczęło! Bierzemy to na klatę
Hehe ale trafiłaś właśnie piję meliske
Jeszcze mamy szansę że w nocy się samo coś zacznie!
Powodzenia
Obawiam się że ta noc będzie nie przespana.. To by było cudownie jak by się udało już jutroMy jutro od rana startujemy z wywołaniem, także teraz relaks i szybko iść spać żeby jutro siły mieć Może jutro już zostaniemy mamuskami