reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jak u Was dziewczyny? 🙂
U mnie istny kosmos... Młody pełza i dotyka wszystkiego, otwiera szafki, szuflady, drzwi etc. Dodatkowo zaczął się wspinać więc nie ma chwili spokoju 😎😍

reklama
Oj tak... Moja już stoi.. Gibie się ale trzyma mebli i staje😁 ma brodę rozcięta, wygląda jak tatuaż plemienny 😅 poza tym skubana sprytna jest 😁 jak nie może czegoś dosięgnąć to szuka obok rzeczy żeby się po nich podciągnąć 😁

Jak u Was dziewczyny? 🙂
U mnie istny kosmos... Młody pełza i dotyka wszystkiego, otwiera szafki, szuflady, drzwi etc. Dodatkowo zaczął się wspinać więc nie ma chwili spokoju 😎😍
U mnie podobnie zaczął raczkowac tydzień przed skończeniem 7 miesięcy a teraz to już zasuwa jak mały samochodzik a dodatkowo próbuje uciec tam gdzie mu nie wolno albo na schody albo do łazienki poza tym wstaje przy wszystkim - po prostu sajgon 😄 Mam pytanie Wasze dzieci też tak mało śpią w dzień dwie drzemki po pół godziny czasem uda się że pośpi godzinkę Dłużej to usypiam niż on śpi

reklama
Do góry