reklama
Ce2793
Fanka BB :)
Witamy w klubie. 2 dni po tym jak usiadł zaczął raczkować i się wspinać. Już polała się pierwsza krew z dziąsłaJak u Was dziewczyny?
U mnie istny kosmos... Młody pełza i dotyka wszystkiego, otwiera szafki, szuflady, drzwi etc. Dodatkowo zaczął się wspinać więc nie ma chwili spokoju
U nas od 3,5 tygodnia raczkuje a od 2, 5 tygodnia wstaje gdzie tylko możliweJak u Was dziewczyny?
U mnie istny kosmos... Młody pełza i dotyka wszystkiego, otwiera szafki, szuflady, drzwi etc. Dodatkowo zaczął się wspinać więc nie ma chwili spokoju
ElaStyczna
U nas pelza w sumie od 2 miesiecy ale tez sie podnosi otwiera szafki i juz przycial palce
Martini4
U nas też już palce przycięte ale oczywiście nic go to nie nauczyłoU nas pelza w sumie od 2 miesiecy ale tez sie podnosi otwiera szafki i juz przycial palce
ElaStyczna
Ostatnio wyjal z szafki kombinerki dobrze ze w pore zauwazylam bo jakby zaczal nimi walic po glowie jak zabowkowym mlotkiem to by byl niezly guzior.U nas też już palce przycięte ale oczywiście nic go to nie nauczyło
U mnie podobnie zaczął raczkowac tydzień przed skończeniem 7 miesięcy a teraz to już zasuwa jak mały samochodzik a dodatkowo próbuje uciec tam gdzie mu nie wolno albo na schody albo do łazienki poza tym wstaje przy wszystkim - po prostu sajgon Mam pytanie Wasze dzieci też tak mało śpią w dzień dwie drzemki po pół godziny czasem uda się że pośpi godzinkę Dłużej to usypiam niż on śpiJak u Was dziewczyny?
reklama
Mój dobrał się do doniczki z kwiatkiem I wywalił rączkami całą ziemię a taki był szczęśliwyOstatnio wyjal z szafki kombinerki dobrze ze w pore zauwazylam bo jakby zaczal nimi walic po glowie jak zabowkowym mlotkiem to by byl niezly guzior.