Podziwiam, mój się drze po 10 km jakby go ze skóry darli, ale też mamy plan się gdzieś wybrać tylko myślimy, żeby nocą spróbować w nadziei, że będzie spał.Podpinam się. Za miesiąc chcemy jechać na północ Włoch. Jakieś 1500km. Rozbijemy to na dwa dni
reklama
A mój nadal bez..U nas uwielbia auto i wózek. Mamy cichą nadzieję, że obejdzie się bez większych awantur
Idzie młodemu już 4ty ząb. I chyba tego najgorzej przechodzi
Ce2793
Fanka BB :)
Oj mam nadzieję, że lekko będą szły bo to jazda bez trzymanki. Czytałam też, że dla zębów jest lepiej jak później wychodzą. Chodzi chyba o mineralizację. Nie ma na co czekać gryzie mnie jak szczeniaczekA mój nadal bez..
Mój też próbuje, ale nie ma czymOj mam nadzieję, że lekko będą szły bo to jazda bez trzymanki. Czytałam też, że dla zębów jest lepiej jak później wychodzą. Chodzi chyba o mineralizację. Nie ma na co czekać gryzie mnie jak szczeniaczek
Martini4
Nas też uwielbia (ale nie zawsze tak było), daje tylko znać jak chce jeśćPodziwiam, mój się drze po 10 km jakby go ze skóry darli, ale też mamy plan się gdzieś wybrać tylko myślimy, żeby nocą spróbować w nadziei, że będzie spał.
U nas nagła zmiana po jednej akcji męża, wsadził go do fotelika, zamknął drzwi i pukał w szybę - młody zorientował się że jest świat za szybą i od tego czasu miłość wielka do auta
U nas już są 3, widać białe przy kłach. Co dziwne wyszła ku dwójka u góry a jedynek jak nie ma tak nie maOj mam nadzieję, że lekko będą szły bo to jazda bez trzymanki. Czytałam też, że dla zębów jest lepiej jak później wychodzą. Chodzi chyba o mineralizację. Nie ma na co czekać gryzie mnie jak szczeniaczek
Ce2793
Każdy sposób jest dobryNas też uwielbia (ale nie zawsze tak było), daje tylko znać jak chce jeść
U nas nagła zmiana po jednej akcji męża, wsadził go do fotelika, zamknął drzwi i pukał w szybę - młody zorientował się że jest świat za szybą i od tego czasu miłość wielka do auta
U nas już są 3, widać białe przy kłach. Co dziwne wyszła ku dwójka u góry a jedynek jak nie ma tak nie ma
U nas to samo. Mamy wolne jedynki i wyszła górna dwójka, teraz idzie druga. Boję się tylko, że bardzo szybko wyjdą górne jedynki i młody nie odpocznie
ElaStyczna
Moj tez poki co bez az sie boje tego zabkowania. Chcialabym zeby wyszedl chociaz jeden zeby wiedziec jak to wyglada czego sie spodziewacA mój nadal bez..
Martini4
Spodziewać się niespodziewanegoMoj tez poki co bez az sie boje tego zabkowania. Chcialabym zeby wyszedl chociaz jeden zeby wiedziec jak to wyglada czego sie spodziewac
U nas pierwsze przeszły w miarę spokojnie, tylko jedną noc nieprzespana, druga fala to tydzień marudzenia a teraz trzecia fala i jest masakra... Katar, płacz i senność.
Niech wyjdą już wszystkie i będzie spokój
reklama
Ce2793
U nas przed pierwszym gorączkował i spał. Miał mniejszy apetyt i był marudny. Drugi wyszedł w miarę spoko. Przed trzecim 2 tygodnie marudzenia ale jeszcze do zniesienia. Teraz przed 4 mega marudzenie, więcej spania niż zwykle ale jak nie śpi to nawet bawić się nie chce. No i szybko się wzbudza. Niby głodny ale szybko z jedzenia rezygnuje. Trochę późniejsze stolce.