reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

My też już po szczepieniu kolejnym, mały ma 8340kg, odkryliśmy kaszkę po której nic się złego nie dzieje. Polecamy Helpa czary mamy jaglano-owsiana. My gotujemy na wodzie i dodajemy mus jabłkowy ze słoiczka.

reklama
Znam ten bol.. biegam za nim ciagle bo wszystko lapie lize drapie 😂😂 i plecy wysiadaja od ciaglego przestawiania go. Tez sadzam do krzeselka ale z wypelnieniem. On nie chce wgl siedziec w krzeselku. Krzyczy wierci sie uderza plecami o oparcie takze karmienie to koszmar u nas. Czasami daje cos do raczki zeby zajal sie czyms. Ile malutka juz wazy? :)
Jak dzisiaj ważyłam to 6.8kg. Jak tak porównuje do Waszych bobasów to niby niedużo ale pediatra nic nie mówi żeby było nie tak. Rozmiarowo też jest ok, nosi 74. No i z wyglądu chuda nie jest 😁 ma naprawdę dużą pupe i udka 😁 do tego pulchne poliki i fałdki przy nadgarstkach hehe 😁

Jak dzisiaj ważyłam to 6.8kg. Jak tak porównuje do Waszych bobasów to niby niedużo ale pediatra nic nie mówi żeby było nie tak. Rozmiarowo też jest ok, nosi 74. No i z wyglądu chuda nie jest 😁 ma naprawdę dużą pupe i udka 😁 do tego pulchne poliki i fałdki przy nadgarstkach hehe 😁
To sa najslodsze faldki na swiecie :))
Jesli dobrze kojarze to w lidlu byla! Jak skonczymy ten kleik bo tylko podejrzany jest to kupie Helpa :) u nas doszlo jeszcze jablko i ziemniak takze psychicznie okropnie sie czuje z tym.. nie wiem co mu moge podawac.. byle nic go nie bolalo i nie mial brzydkiej skory

Około kilograma:), był ważony podczas tej biegunki początkiem maja, miał wtedy 7450kg, ja kaszke kupiłam w Rossmanie, ale na stoisku bio, wcześniej szukałam przy jedzeniu dla niemowląt..
Oki! Dzieki, sprawdze u nas i tez mu dam. Lepsze to niz kleik zapychacz. To ladnie przybral

Moja Paulinka waży 7230 g, jesteśmy po trzecim szczepieniu zniosła je w porządku. W większości dzień spędza na brzuszku leżąc lub na plecach i wkładka stopki to buzi 🙈☺️ Zaczęłam jej wprowadzać po kolei warzywa i jest ok żadnych wysypek więc owoce też jej już daję pojedyncze. Rano kaszkę Sinlac jak wstanie z 2 łyżkami wody widać że jej smakuje. Pierś co 3-4 h sama się domaga. Śpi mi co 2 h po 20 - 30 min więc jest intensywnie w ciągu dnia 🤩 Widzę, że Wasze Szkraby ważą więcej no ale pediatra nic nie mówiła, że za mało czy coś więc się nie przejmuję😉
U nas jeszcze mniej bo ok 7 kg waży

Czy któraś z Was jechała w dłuższą trasę z dzieckiem? Jedziemy nad morze (500km) i zastanawiam się czy jest coś co Wam bardzo ułatwiło życie w samochodzie 🙂

reklama
Do góry