reklama
Ce2793
Fanka BB :)
Też jej używamyMy też już po szczepieniu kolejnym, mały ma 8340kg, odkryliśmy kaszkę po której nic się złego nie dzieje. Polecamy Helpa czary mamy jaglano-owsiana. My gotujemy na wodzie i dodajemy mus jabłkowy ze słoiczka.
Jak dzisiaj ważyłam to 6.8kg. Jak tak porównuje do Waszych bobasów to niby niedużo ale pediatra nic nie mówi żeby było nie tak. Rozmiarowo też jest ok, nosi 74. No i z wyglądu chuda nie jest ma naprawdę dużą pupe i udka do tego pulchne poliki i fałdki przy nadgarstkach heheZnam ten bol.. biegam za nim ciagle bo wszystko lapie lize drapie i plecy wysiadaja od ciaglego przestawiania go. Tez sadzam do krzeselka ale z wypelnieniem. On nie chce wgl siedziec w krzeselku. Krzyczy wierci sie uderza plecami o oparcie takze karmienie to koszmar u nas. Czasami daje cos do raczki zeby zajal sie czyms. Ile malutka juz wazy?
ElaStyczna
To sa najslodsze faldki na swiecie )Jak dzisiaj ważyłam to 6.8kg. Jak tak porównuje do Waszych bobasów to niby niedużo ale pediatra nic nie mówi żeby było nie tak. Rozmiarowo też jest ok, nosi 74. No i z wyglądu chuda nie jest ma naprawdę dużą pupe i udka do tego pulchne poliki i fałdki przy nadgarstkach hehe
Jesli dobrze kojarze to w lidlu byla! Jak skonczymy ten kleik bo tylko podejrzany jest to kupie Helpa u nas doszlo jeszcze jablko i ziemniak takze psychicznie okropnie sie czuje z tym.. nie wiem co mu moge podawac.. byle nic go nie bolalo i nie mial brzydkiej skory
ElaStyczna
Około kilograma, był ważony podczas tej biegunki początkiem maja, miał wtedy 7450kg, ja kaszke kupiłam w Rossmanie, ale na stoisku bio, wcześniej szukałam przy jedzeniu dla niemowląt..@Rubi89 pieknie wazy! Czyli ile przybral od ostatniego wazenia?
ElaStyczna
Oki! Dzieki, sprawdze u nas i tez mu dam. Lepsze to niz kleik zapychacz. To ladnie przybralOkoło kilograma, był ważony podczas tej biegunki początkiem maja, miał wtedy 7450kg, ja kaszke kupiłam w Rossmanie, ale na stoisku bio, wcześniej szukałam przy jedzeniu dla niemowląt..
U nas jeszcze mniej bo ok 7 kg ważyMoja Paulinka waży 7230 g, jesteśmy po trzecim szczepieniu zniosła je w porządku. W większości dzień spędza na brzuszku leżąc lub na plecach i wkładka stopki to buzi Zaczęłam jej wprowadzać po kolei warzywa i jest ok żadnych wysypek więc owoce też jej już daję pojedyncze. Rano kaszkę Sinlac jak wstanie z 2 łyżkami wody widać że jej smakuje. Pierś co 3-4 h sama się domaga. Śpi mi co 2 h po 20 - 30 min więc jest intensywnie w ciągu dnia Widzę, że Wasze Szkraby ważą więcej no ale pediatra nic nie mówiła, że za mało czy coś więc się nie przejmuję
reklama
Ce2793
Podpinam się. Za miesiąc chcemy jechać na północ Włoch. Jakieś 1500km. Rozbijemy to na dwa dniCzy któraś z Was jechała w dłuższą trasę z dzieckiem? Jedziemy nad morze (500km) i zastanawiam się czy jest coś co Wam bardzo ułatwiło życie w samochodzie