ElaStyczna
Fanka BB :)
U nas 17 dnia odpadl. Moczylam normalnie w kapieli. Raz dziennie dokladnie patyczkiem czyscilam octaniseptem i pozniej na sucho tez.Po ilu dniach odpadł Waszym maluszkom pępuszek? U nas minęły 2 tyg i jeszcze nie zastanawiam się czy pomóc mu trochę czy czekać. W zaleceniach mam raz dziennie octaniseptem przemywać i tak robię, nie zamaczam podczas kąpieli-utrzymuje w suchym stanie.
My podajemy Vigantol pomimo tego ze pediatra zalecila 400 j to polozna powiedziala ze maly sie urodzil z waga powyzej 3800 i spokojnie mozemy podawacDziewczyny A jakiej firmy podjęcie witaminę d3?
Hej dziewczyny! Trochę mnie nie było a poród przeciągnął się na styczeń Urodziłam Baśkę 2.01 i zgodnie z przewidywaniami lekarzy-była spora! 3710g ale udało mi się chyba cudem urodzić SN i od 6 dni jesteśmy już w domu
Mam do Was pytanie o badanie przesiewowe sluchu-czy u któregos z Waszych maluchów wykryto wadę jednego lub dwóch uszkow? U nas w szpitalu sprawdzali wieeelokrotnie i lewe uszko nie oddaje sygnałów..
U nas wyszlo dobrze ale mialam dziewczyne w pokoju u ktorej coreczce jedno uszko nie dawalo. Powtarzali badanie i dostali w zaleceniach kontrol bo mozliwe ze wody jeszcze zalegaly. Nie martw sie na zapas.