reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
Dziś wlazłam na wage i mam już -11kg...troche mnie to martwi,bo szybko tej wagi ubywa,ale mam z czego tracić- teraz mam równe 70kg.To samo. 10 kg na minusie poki co Juz sie nie moge doczekac jak zaczne znowu biegac. Poki co regeneracja organizmu trwa
A co do regeneracji- ogólnie fizycznie czuje sie ok i włącza mi sie ochota na przytulanki
U mnie pierwszą rzeczą na jaką zwróciła uwage doradca laktacyjny to właśnie wędzidełko- było ok.ElaStyczna, a sprawdzali małemu wędzidełko bo to może mieć wpływ na ssanie?
Hej I jak pojawił się u Ciebie pokarm bo u mnie pusto mały się denerwuje I nie chce ssać bo nic nie leci jutro mam zamiar dzwonić do doradcy laktacyjnego umawiać się na wizytęDziewczyny po CC.. macie pokarm? Jak go rozkrecalyscie? Maly nie chce ssac i juz nie wiem co robic a ma soadek wagi caly czas dokarmiam a z piersi nic nie pije. W ktorej dobie pojawil sie u was?
ElaStyczna
Fanka BB :)
Hej, tak pojawil sie wczoraj, ale rozkrecalam laktatorem plus herbatkami. My nadal w szpitalu. Czekamy na badania moczu. Jak bedzie w porzadku to dzis popoludniu wyjdziemy. Ja malemu daje odciagniety bo on nie chce ssac i sie denerwuje a ze spadal z wagi to musialam podawac butelki to teraz leniuszek nie ssie.Hej I jak pojawił się u Ciebie pokarm bo u mnie pusto mały się denerwuje I nie chce ssać bo nic nie leci jutro mam zamiar dzwonić do doradcy laktacyjnego umawiać się na wizytę
ElaStyczna
Tak i jest w porzadku. Jest leniwy i nerwowy ciekawe po kimElaStyczna, a sprawdzali małemu wędzidełko bo to może mieć wpływ na ssanie?
ElaStyczna
A tak w ogole to w koncu wychodzimy! Maly ma juz wypis ja czekam na swoj
Super że już wyszliscie ja wyszłam już w nd pokarm dopiero pojawił się dzisiaj ale jest go malutko ok 5- 10 ml a on zjada 30 ml I jest mu mało mój też dostawał butlę I teraz marudzi dostawiam go I on płacze I ja razem z nim a potem I tak idę zrobić butelkę jeszcze z lewej to ssie ale z prawej nie chce poza tym podaje mu przez nakładki bo nie umie łapać cycaHej, tak pojawil sie wczoraj, ale rozkrecalam laktatorem plus herbatkami. My nadal w szpitalu. Czekamy na badania moczu. Jak bedzie w porzadku to dzis popoludniu wyjdziemy. Ja malemu daje odciagniety bo on nie chce ssac i sie denerwuje a ze spadal z wagi to musialam podawac butelki to teraz leniuszek nie ssie.
zeberka363
jestem szalona :-D
Dziewczyny damy rade z tym karmieniem
My już prawie 4 tyg doimy i karmimy się z butli dziś próbowałam z cyca- kilka pociągnięć i mały cyca puszcza...chyba nie ma sie co tym stresować,bo od stresu mleka mniej...na 1 uduj mam teraz z obu piersi ok 100ml,ale początki też były kiepskie...
A jak mleka mi braknie i bede musiała karmić mm to też nie będzie tragedi. Dzieci butelkowe też się dobrze rozwijają i zdrowo rosną
My już prawie 4 tyg doimy i karmimy się z butli dziś próbowałam z cyca- kilka pociągnięć i mały cyca puszcza...chyba nie ma sie co tym stresować,bo od stresu mleka mniej...na 1 uduj mam teraz z obu piersi ok 100ml,ale początki też były kiepskie...
A jak mleka mi braknie i bede musiała karmić mm to też nie będzie tragedi. Dzieci butelkowe też się dobrze rozwijają i zdrowo rosną
reklama