reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja jeszcze w dwupaku, ale za 2 dni o tej porze mysle, ze maly juz bedzie po za brzuszkiem
ElaStyczna
Slodziak wyglada jak mini elfik lesny I jak sobie poradziliscie z kolka?Mam już tydzień
Ce2793
@Ayla1414 @ElaStyczna trzymamy kciuki za szybkie i przyjemne rozwiązanie już niewiele nierozpakowanych mam zostało. Śpijcie póki możecie
@Rubi89 my z bólami brzucha walczyliśmy 5 dni. Prawdopodobnie przez któryś z antybiotyków.
Dziś wychodzimy!
@Rubi89 my z bólami brzucha walczyliśmy 5 dni. Prawdopodobnie przez któryś z antybiotyków.
Dziś wychodzimy!
Jeszcze ma troszkę glowke wydłużona ale to po vacum powoli nabieramy ksztaltu masowanie brzuszka, ogrzewanie termoforem z wiśni, noszenie i w sumie nie wiem czy to cokolwiek daje, czy poprostu ta kolka musi odpuścić..Slodziak wyglada jak mini elfik lesny I jak sobie poradziliscie z kolka?
Gratulacje i powodzenia w nowej rzeczywistości@Ayla1414 @ElaStyczna trzymamy kciuki za szybkie i przyjemne rozwiązanie już niewiele nierozpakowanych mam zostało. Śpijcie póki możecie
Dziś wychodzimy!
anikpol
Aktywna w BB
Ja też jeszcze mam wszystko przed sobą, termin na 28.12. Powodzenia dla wszystkich mam tych rozpakowanych i nieCześć kto jeszcze w dwupaku ja mam termin za 3 dni jak na razie cisza
reklama
anikpol
Aktywna w BB
Może spróbuj espumisan dla noworodka? Ja w razie potrzeby podawałam tej starszej i nawet pomagało...Cześć dziewczyny my wczoraj dowiedzieliśmy się co to kolka, Tymek męczył się z godzinę, a ja myślałam, że będę ryczeć razem z nim..