reklama
ElaStyczna
Fanka BB :)
A to glowki to nawet nie zauwazylam takiej ale ma takie uszko i nosek az nie moge sie doczekac swojego malego, zeby go zobaczyc. Z jednej strony mysle sobie, ze to tuz tuz a z drugiej nie dowierzam, ze mnie to spotka..Jeszcze ma troszkę glowke wydłużona ale to po vacum powoli nabieramy ksztaltu masowanie brzuszka, ogrzewanie termoforem z wiśni, noszenie i w sumie nie wiem czy to cokolwiek daje, czy poprostu ta kolka musi odpuścić..
czytalam ze espumisan to po miesiacu dopiero mozna, ale moze to falszywe info.Może spróbuj espumisan dla noworodka? Ja w razie potrzeby podawałam tej starszej i nawet pomagało...
niekoniecznie moze zlapie Cie skoro juz jakies skurcze sa to moze akurat w jednej chwili moze sie rozkrecic! Kiedy jak cos do szpitala masz sie stawic jak nie bedzie akcji?A u mnie dziś termin. Byłam na KTG, miałam aż 3 skurcze (szaleństwo). Szyjka zamknięta, nawet lekarka masażu nie mogła zrobić. Także sądzę, że bez wywoływania się nie obejdzie...
U mnie termin na wczoraj dziś leżymy w szpitalu pod obserwacją ale póki co wrota zamknięte zobaczymy jak to się dalej potoczy ale mały nie pcha się na świat więc nie wiem czy bez oksy się obejdzie... ;(A u mnie dziś termin. Byłam na KTG, miałam aż 3 skurcze (szaleństwo). Szyjka zamknięta, nawet lekarka masażu nie mogła zrobić. Także sądzę, że bez wywoływania się nie obejdzie...
ibu
Aktywna w BB
W piątek kolejne KTG, ewentualnie następne we wtorek i wtedy lekarka powie mi co dalej.niekoniecznie moze zlapie Cie skoro juz jakies skurcze sa to moze akurat w jednej chwili moze sie rozkrecic! Kiedy jak cos do szpitala masz sie stawic jak nie bedzie akcji?
Na dodatek strasznie jestem poddenerwowana, bo cała rodzinka (szczególnie męża) co chwilę dzwoni i pyta czy już urodziłam. Dziś miałam przez nich już lekkie załamanie, bo ile można. Niby dzwonią tylko do niego, ale strasznie się denerwuję, bo jednak wszystko słyszę... A nerwy też nie pomagają...
Nic się nie przejmuj to może być błąd pomiarów, też tak miałam na 2 wizytach 3100 a na kolejnej 3850. Także spokojnie!Byłam dziś na ost wizycie przed porodem I co mnie zastanawia mały wg pomiarów prawie nic nie urósł a minęło 2 tyg albo pomiary są niedokładne albo coś z lozyskuiem
Zdziwiło mnie to trochę bo czuje że mały ma mniej miejsca ale czekam już na poród więc poznam wagęNic się nie przejmuj to może być błąd pomiarów, też tak miałam na 2 wizytach 3100 a na kolejnej 3850. Także spokojnie!
ElaStyczna
A sprawdzali przeplywy?Byłam dziś na ost wizycie przed porodem I co mnie zastanawia mały wg pomiarów prawie nic nie urósł a minęło 2 tyg albo pomiary są niedokładne albo coś z
Ja mojej mamie przestalam juz odpisywac, bo mnie irytuje. Pyta co tam ja odpisuje i ona nic wiecej. Skoro sprawdza mnie tylko czy leze w szpitalu to dowie sie jak urodze nigdy nie mialam z nia takiego kontaktu a nagle sobie przypominaja. Znajomi wiedza kiedy mam CC ale rodzicom i reszcie nie mowilismy. Znaja termin i ze bedzie cc ale wiecej nie musza wiedziec kiedy co i jak Ty masz inna sytuacje bo roznie moze byc ja nie mowilam nikomu na kiedy termin dokladnie tylko mowilam, ze w okolicach swiatW piątek kolejne KTG, ewentualnie następne we wtorek i wtedy lekarka powie mi co dalej.
Na dodatek strasznie jestem poddenerwowana, bo cała rodzinka (szczególnie męża) co chwilę dzwoni i pyta czy już urodziłam. Dziś miałam przez nich już lekkie załamanie, bo ile można. Niby dzwonią tylko do niego, ale strasznie się denerwuję, bo jednak wszystko słyszę... A nerwy też nie pomagają...
ibu
Aktywna w BB
Ja mówiłam, że połowa grudnia, to pytania zaczęły się od końcówki listopada... I to jeszcze z takimi durnymi tekstami: hehe, oo to nie będziecie mieć prezentu na mikołajki, hehe. Aż się wszystkiego odechciewa...A sprawdzali przeplywy?
Ja mojej mamie przestalam juz odpisywac, bo mnie irytuje. Pyta co tam ja odpisuje i ona nic wiecej. Skoro sprawdza mnie tylko czy leze w szpitalu to dowie sie jak urodze nigdy nie mialam z nia takiego kontaktu a nagle sobie przypominaja. Znajomi wiedza kiedy mam CC ale rodzicom i reszcie nie mowilismy. Znaja termin i ze bedzie cc ale wiecej nie musza wiedziec kiedy co i jak Ty masz inna sytuacje bo roznie moze byc ja nie mowilam nikomu na kiedy termin dokladnie tylko mowilam, ze w okolicach swiat
reklama
ElaStyczna
Czlowiek cieszy sie z tego, ze bedzie malenstwo a ktos tak mowi.. ja znajac siebie na pewno walnelabym riposta w zaleznosci kto to mowi a dziecko to cud a nie przedmiot na prezent przyjdzie w najlepszym momencie cale i zdroweJa mówiłam, że połowa grudnia, to pytania zaczęły się od końcówki listopada... I to jeszcze z takimi durnymi tekstami: hehe, oo to nie będziecie mieć prezentu na mikołajki, hehe. Aż się wszystkiego odechciewa...