Madzialena8787
Fanka BB :)
Zywo czerwona krew?Dziewczyny pojawił się u mnie śluz podbarwiony krwią, to chyba nie jest jeszcze powód pojechania do szpitala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zywo czerwona krew?Dziewczyny pojawił się u mnie śluz podbarwiony krwią, to chyba nie jest jeszcze powód pojechania do szpitala?
Nie, taki śluz lekko podbarwionyZywo czerwona krew?
Wow miesiac to sporo....mi wczoraj powiedziala ze dzis albo jutro powinnam urodzic bo mam regularne skurcze I ze ruszy a ja owszem czuje skurcze i to czesto , czasem pobolewa mnie jak na okres ale nic sie nie dziejeJa w poprzedniej ciąży z rozwarciem na 2 palce chodziłam miesiąc... Ale nie miałam żadnych skurczy ani nic się nie działo... A co do bolesnosci badania to od początku tej ciąży doktorka robiła to bardzo delikatnie jedynie ostatnie badanie gdzie chciala sprawdzić dokładnie ułożenie dziecka i rozwarcie było dosyc bolesne po których miałam krwawienie i dosyc mocne skurcze ale doktorka uprzedziła mnie że tak może byc...
Zywo czerwona krew?
U mnie też się taki sluz pojawił że dwa razy... podejrzewam że to u mnie czop po trochu odchodzi...Nie, taki śluz lekko podbarwiony
Zobaczę co się będzie działo dalej, było tego coraz więcej, ściągnęłam męża z pracy wykąpałam się i cisza...U mnie też się taki sluz pojawił że dwa razy... podejrzewam że to u mnie czop po trochu odchodzi...
Na spokojnie... A na kiedy masz termin? A skurcze masz?Zobaczę co się będzie działo dalej, było tego coraz więcej, ściągnęłam męża z pracy wykąpałam się i cisza...
Termin na dzisiaj, narazie nic mnie nie boli tylko brzuch ciągle twardyNa spokojnie... A na kiedy masz termin? A skurcze masz?
Moze powoli sie zaczyna ) i do 3 dni juz bedziecie razemTermin na dzisiaj, narazie nic mnie nie boli tylko brzuch ciągle twardy
Lekarka mówiła, że mam zjeść sobie spokojnie obiad i jechać do szpitala więc niedługo się okaże, ogólnie zaczynają mnie boleć plecy.Moze powoli sie zaczyna ) i do 3 dni juz bedziecie razem