reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Szyjka ok ale miałam dziś tyle pytań, że zapomniałam zapytać ile cm :) mówi, że narazie nic niepokojącego nie widzi i dobrze spakować torbę do porodu ale nie sądzi, że będzie potrzebna w najbliższym czasie. Dodatkowo mały przewrócił się i ułożył głową w dół. Waży niecałe 2kg więc taki średniaczek. Udało się zrobić nawet fotkę w 3D mimo tego, że bardzo się rusza.

Pytałam jak wygląda sytuacja co do wcześniejszego wypisu matki w przypadku gdy dziecko jest wczesniakiem lub musi po prostu dłużej zostać. W tym szpitalu matka zostaje wypisana z dzieckiem w tym samym czasie. No i prawie każda ma osobną salę. Brzmi jakby luksusowo 😁

Imię wczoraj wybraliśmy- wydaje nam się, że zostanie Adrian.
To super wieści😄
Kurczę ale te nasze dzieciaczki są już duże aż ciekawi mnie ile mój waży a tu jeszcze 2 tyg do wizyty My wciąż nie możemy porozumieć się w sprawie imienia mam z mężem różne typy

reklama
Cześć dziewczyny 🙂
Miałam wczoraj wizyte u gina, z powodu zwichniętego barku lekarz mnie nie badał tylko porozmawiał, żeby nie sprawiać mi bólu,a położna przedemną klęczała żeby sprawdzić tętno małego 😅. Niestety lekarz źle wypisał mi recepte na Neoparyne i nie umiem jej wykupić- muszę chyba iść do rodzinnego po nową recepte,bo gin dziś nie przyjmuje...
Wczoraj miałam też wizytę u ortopedy i dostałam zlecenie na orteze tego barku- mam ją już na sobie, czuje sie w niej dużo bezpieczniejsze,ale nie umiem w niej spać 😅,po dzisiejszej nocy jestem wykończona 😑, może pośpie w dzień 😉

IMG_20201015_172812.jpg

reklama
Do góry