reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A jeszcze zapytam.. czytalyscie jakies ksiazki na temat pielegnacji maluchow? Cos o pierwszych miesiacach zycia? Mozecie cos polecic? Pierwsze dni na l4 i nie mam co ze soba zrobic :/ tego sie obawialam.
Przy chłopakach czytałam książkę o pierwszym roku dziecka, nadal jest zresztą do kupienia widziałam. Bardzo lubiłam miesięcznik ,, Dziecko”, ale to dawne czasy😉 teraz jest serwis edziecko, wszystko przenosi się do świata wirtualnego, ma to ten plus, że wiedza jest szybciej aktualizowana, chociaż trzeba bardziej uważać na źródło z jakiego się ją czerpie. Pawła Zawitkowskiego właśnie z artykułów z Dziecka kojarzę, chętnie obejrzę filmiki👍 Teraz poza aplikacją ciążową nie czytam w temacie pielęgnacji, mam wrażenie, że tego się nie zapomina, chociaż na pewno będę odświeżać na bieżąco przy małym pewne kwestie, widziałam że trochę się zmieniło np. jeśli chodzi o wprowadzanie stałych pokarmów. Na razie w temacie dzieci czytam książki o wychowaniu Jespera Juula, polecam🙂

Przy chłopakach czytałam książkę o pierwszym roku dziecka, nadal jest zresztą do kupienia widziałam. Bardzo lubiłam miesięcznik ,, Dziecko”, ale to dawne czasy😉 teraz jest serwis edziecko, wszystko przenosi się do świata wirtualnego, ma to ten plus, że wiedza jest szybciej aktualizowana, chociaż trzeba bardziej uważać na źródło z jakiego się ją czerpie. Pawła Zawitkowskiego właśnie z artykułów z Dziecka kojarzę, chętnie obejrzę filmiki👍 Teraz poza aplikacją ciążową nie czytam w temacie pielęgnacji, mam wrażenie, że tego się nie zapomina, chociaż na pewno będę odświeżać na bieżąco przy małym pewne kwestie, widziałam że trochę się zmieniło np. jeśli chodzi o wprowadzanie stałych pokarmów. Na razie w temacie dzieci czytam książki o wychowaniu Jespera Juula, polecam🙂
Dziekuje! Cos popatrze i poczytam. Ja ogolnie lubie czytac ksiazke zywa czyli papierowa. Nie przepadam za wirtualnymi bo wiekszosc dnia zawsze przed kompem w pracy spedzalam wiec taka ksiazka to dla mnie odpoczynek i odskocznia zawsze jest :D

reklama
Wow! Lekarz mówił ile wcześniej? :) który masz teraz tydzień?
Ja dzisiaj mam wizytę.. Strasznie się stresuje jak tam ta szyjka 🙄
Powodzenia na wizycie 🙂

Mój mały też tydzień z rozwojem jest do przodu 😉
Dziś mam wizyte u endokrynologa,a jutro echo serca małego- mam nadzieje, że ta niedomykalność zastawki i nierówności przegrody minęły.

Do góry