A ja uwielbiam w szczególności autorów skandynawskich obecnie czytam Horsta tylko niestety obecnie szybko zasynam przy książceJa dostalam zakaz od meza czytania kryminalow w ciazy bo sie budzilam w nocy z koszmarami
reklama
Martini4
Fanka BB :)
Też uwielbiam, niestety od jakiegoś czasu szybko zasypiam więc jakoś mniej ciągnie mnie to książekA ja uwielbiam w szczególności autorów skandynawskich obecnie czytam Horsta tylko niestety obecnie szybko zasynam przy książce
Przy chłopakach czytałam książkę o pierwszym roku dziecka, nadal jest zresztą do kupienia widziałam. Bardzo lubiłam miesięcznik ,, Dziecko”, ale to dawne czasy teraz jest serwis edziecko, wszystko przenosi się do świata wirtualnego, ma to ten plus, że wiedza jest szybciej aktualizowana, chociaż trzeba bardziej uważać na źródło z jakiego się ją czerpie. Pawła Zawitkowskiego właśnie z artykułów z Dziecka kojarzę, chętnie obejrzę filmiki Teraz poza aplikacją ciążową nie czytam w temacie pielęgnacji, mam wrażenie, że tego się nie zapomina, chociaż na pewno będę odświeżać na bieżąco przy małym pewne kwestie, widziałam że trochę się zmieniło np. jeśli chodzi o wprowadzanie stałych pokarmów. Na razie w temacie dzieci czytam książki o wychowaniu Jespera Juula, polecamA jeszcze zapytam.. czytalyscie jakies ksiazki na temat pielegnacji maluchow? Cos o pierwszych miesiacach zycia? Mozecie cos polecic? Pierwsze dni na l4 i nie mam co ze soba zrobic :/ tego sie obawialam.
ElaStyczna
Dziekuje! Cos popatrze i poczytam. Ja ogolnie lubie czytac ksiazke zywa czyli papierowa. Nie przepadam za wirtualnymi bo wiekszosc dnia zawsze przed kompem w pracy spedzalam wiec taka ksiazka to dla mnie odpoczynek i odskocznia zawsze jestPrzy chłopakach czytałam książkę o pierwszym roku dziecka, nadal jest zresztą do kupienia widziałam. Bardzo lubiłam miesięcznik ,, Dziecko”, ale to dawne czasy teraz jest serwis edziecko, wszystko przenosi się do świata wirtualnego, ma to ten plus, że wiedza jest szybciej aktualizowana, chociaż trzeba bardziej uważać na źródło z jakiego się ją czerpie. Pawła Zawitkowskiego właśnie z artykułów z Dziecka kojarzę, chętnie obejrzę filmiki Teraz poza aplikacją ciążową nie czytam w temacie pielęgnacji, mam wrażenie, że tego się nie zapomina, chociaż na pewno będę odświeżać na bieżąco przy małym pewne kwestie, widziałam że trochę się zmieniło np. jeśli chodzi o wprowadzanie stałych pokarmów. Na razie w temacie dzieci czytam książki o wychowaniu Jespera Juula, polecam
Madzialena8787
Wczoraj miałam wizytę... maly zdrowy i rosnie... ma już 1900g❤ prawdopodobnie będę rodzic wcześniej niż mam termin...
Madzialena8787
Czas się wziąść za porządne szykowanie wyprawki
A na kiedy masz termin?Czas się wziąść za porządne szykowanie wyprawki
Wow! Lekarz mówił ile wcześniej? który masz teraz tydzień?Wczoraj miałam wizytę... maly zdrowy i rosnie... ma już 1900g❤ prawdopodobnie będę rodzic wcześniej niż mam termin...
Ja dzisiaj mam wizytę.. Strasznie się stresuje jak tam ta szyjka
Naprawdę jest już duży a w którym tyg jesteś mój też jest tydzień starszy od samego początku a mimo to lekarz stwierdził że nie przewiduje wczesniejszego poroduWczoraj miałam wizytę... maly zdrowy i rosnie... ma już 1900g❤ prawdopodobnie będę rodzic wcześniej niż mam termin...
reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
Powodzenia na wizycieWow! Lekarz mówił ile wcześniej? który masz teraz tydzień?
Ja dzisiaj mam wizytę.. Strasznie się stresuje jak tam ta szyjka
Mój mały też tydzień z rozwojem jest do przodu
Dziś mam wizyte u endokrynologa,a jutro echo serca małego- mam nadzieje, że ta niedomykalność zastawki i nierówności przegrody minęły.