reklama
Martini4
Fanka BB :)
Nie, ja już odstawiłam w 20 tyg (miałam krwiaka). Teraz biorę tylko acard i kwas dhaMam pytanie czy bierzecie jeszcze luteine bo mi na dzisiejszej wizycie lekarz kazał odstawić i tak troszkę się tego obawiam
Martini4
Nie, ŚląskJestes z Krakowa lub okolic?
ElaStyczna
Ja odstawilam w 11 tygodniu bodajze tak jak Pani doktor mowila. Pierwszy tydzien latalam do kibelka ciagle i sprawdzalam co i jak. Tez sie balam..Mam pytanie czy bierzecie jeszcze luteine bo mi na dzisiejszej wizycie lekarz kazał odstawić i tak troszkę się tego obawiam
Margaret 39
Zaciekawiona BB
Mam już wyniki, krzywa cukrowa prawidłowa, ale niestety leukocyty w moczu
Ce2793
Ja miałam w 22w1d i młody miał 422gJa tam lubię słodkie i glukozy się nie boje tylko pamiętam że w pierwszej ciąży to mnie nie chciała z laboratorium wypuścić a nie bardzo mi się chce siedzieć jak mogę choćby zakupy zrobić w tym czasie. zobaczymy jak teraz, w przyszłym tygodniu idę.
To tylko ja tak późno miałam połówkowe ? Nie mam z kim porównać wagi
ElaStyczna
To bedzie Twoje pierwsze dziecko? Jestesmy ten sam rocznik jesli nick nie klamieJa miałam w 22w1d i młody miał 422g
zeberka363
jestem szalona :-D
hej
Wczoraj miałam prenatalne,ale wróciłam taka zmęczona że nie w głowie było mi pisanie do was ...
Z małym-tak tak!pani doktor powiedziała,że ewidentnie coś dynda między nogami -wszystko ok.
Waży 644g,trysomia 21 z pierwszego usg i papy wyszła 1;353,a po wczorajszym badaniu jest 1; 1222 więc ciesze sie bardzo
W zaleceniach mam wpisane echo serca do zrobienia między 30 a 32 tyg ciąży z powodu dyskretnej asymetri zastawek i niewielkiej domykalności zastawki,ale mam sie tym nie martwić,bo praktycznie wszystkie dzieci z tego wyrastają.
Jutro czeka mnie wizyta u położnej...ciekawa jestem co mnie tam czeka...czy któraś z was już była?
Dziewczyny gratuluję wam waszych udanych wizyt
Wczoraj miałam prenatalne,ale wróciłam taka zmęczona że nie w głowie było mi pisanie do was ...
Z małym-tak tak!pani doktor powiedziała,że ewidentnie coś dynda między nogami -wszystko ok.
Waży 644g,trysomia 21 z pierwszego usg i papy wyszła 1;353,a po wczorajszym badaniu jest 1; 1222 więc ciesze sie bardzo
W zaleceniach mam wpisane echo serca do zrobienia między 30 a 32 tyg ciąży z powodu dyskretnej asymetri zastawek i niewielkiej domykalności zastawki,ale mam sie tym nie martwić,bo praktycznie wszystkie dzieci z tego wyrastają.
Jutro czeka mnie wizyta u położnej...ciekawa jestem co mnie tam czeka...czy któraś z was już była?
Margaret 39
Zaciekawiona BB
hej
Świetne wiadomości z rana , gratuluję, maluch widać rośnie , a który to tydzień?
reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
Według om 22+6,a według prenatalnych tydzień więcej