Martini4
Fanka BB :)
Super
Wydaje mi się czy mamy przewagę chłopczyków?
Też mi się tak wydaje - u mnie też syn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super
Gratuluje dziewczyny dobrych wiesci ile przytylyscie do tej pory w ciazy?
U mnie też chłopakSuper
Nawet nie przypominaj...ide 14 na tą krzywą i na samą myśl mnie mdli...Gratuluję wszystkich udanych wizyt kolejne wyzwanie to krzywa cukrowa...
U mnie jeszcze jest -1kg,czyli 75 terazGratuluje dziewczyny dobrych wiesci ile przytylyscie do tej pory w ciazy?
Bierzesz leki na ta szyjke? Ja co jakiś czas odczuwam bóle... W sumie to mnie co chwila coś gdzieś boli w dodatku młody potrafi już tak mocno kopać że czasami jak kopanie to aż mnie zginą...Hej. Jestem tu nowa. Od tygodnia leze, bo szyjka mi się skraca za bardzo. Teraz jest na etapie 24mm. Ale mam pytanie, czy któraś z Was odczuwa ból w pachwinach (taki jak zakwasy)? Jest to uciążliwe w przekręcaniu się na łóżku oraz w wstawaniu...