zeberka363
jestem szalona :-D
Klaudyna91, Ayla1414 i Ewa1308 trzymam &&& za wasze jutrzejsze badania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Rubi To już spory dzidziuśCześć dziewczyny ja również trzymam kciuki za wszystkie wizyty wiem co czujecie bo przed każdą wizytą mam tak samo ja dzisiaj miałam kontrolną i póki co wszystko dobrze mały waży już 517g
Super naprawdę jest już duży U mnie też jutro połówkowe I choć staram się nie nakręcić to jednak ta niepewność czy wszystko jest ok towarzyszy mi cały dzień pewnie noc będzie dłuuugaCześć dziewczyny ja również trzymam kciuki za wszystkie wizyty wiem co czujecie bo przed każdą wizytą mam tak samo ja dzisiaj miałam kontrolną i póki co wszystko dobrze mały waży już 517g
Będzie dobrze musi być trzymam kciukiSuper naprawdę jest już duży U mnie też jutro połówkowe I choć staram się nie nakręcić to jednak ta niepewność czy wszystko jest ok towarzyszy mi cały dzień pewnie noc będzie dłuuuga
Duzy syn a w którym tygodniu jestesCześć dziewczyny ja również trzymam kciuki za wszystkie wizyty wiem co czujecie bo przed każdą wizytą mam tak samo ja dzisiaj miałam kontrolną i póki co wszystko dobrze mały waży już 517g
23 tydzieńDuzy syn a w którym tygodniu jestes
Teraz to nasze dzieciaczki szybko rosna . niedlugo będziemy pisac o kilogramach a nie dekagramach szczęścia23 tydzień
Super wieściWczoraj miałam wizytę polowkowa.... moja szyjka po lekach się poprawiła... No i potwierdzone że będzie drugi chłopak... młody zdrowy... 433g...