Ja bym dziewieciolatkowi nie dala teléfonu, nie bardzo rozumiem po co mu toHej dziewczyny mam pytanie z calkiem innej beczki. Ile kasy pasuje zeby babcia dala wnukowi na komunię. Moja mama idzie jutro na komunię i sie zastanawia . ja na szczescie mam ten problem z glowy bo kupiliśmy mlodemu telefon.
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dokladnie to samo mysle. W ogole nerwy mnie biorą jak widze dzieci z telwfonami. Jak juz 3/4 latek ma telefon w ręce. Telefon/tablet to jest najgorsze co dla dziecka moze byc i ogranicza/opoznia/pogarsza jego rozwój co jest potwierdzone. Rozumiem starszakowi wlaczyc jakas bajke ale absolutnie wlasny telefon...Ja bym dziewieciolatkowi nie dala teléfonu, nie bardzo rozumiem po co mu to
Kakussska93
Fanka BB :)
Mam to samo. Tak jak nigdy nie miałam problemow z upałami tak teraz nie wytrzymuje. A lubię przecież lato. [emoji24]Mi wymioty przeszły momentalnie jak zaczęłam 2 trymestr [emoji28] i czuję się dość fajnie, tylko przy tych upalach trochę wysiadam
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie tez masakra z upałami...leze a na przeciwko mnie wiatrak bo nie daje rady...a to dopiero u mnie 2 taki cieply dzien zawsze lubilam wygrzewac sie na sloncu i czuc jak prawie parzy moją skóre a teraz...walka o zycieMam to samo. Tak jak nigdy nie miałam problemow z upałami tak teraz nie wytrzymuje. A lubię przecież lato. [emoji24]
Kakussska93
I te komentarze chłopa ze za gorąco mi albo za zimno. Jak mu wytłumaczyć że mimo że to dopiero 4 miesiąc naprawdę mi ciężko w upały?
Ale jestem z siebie dumna. Wczoraj wytrwałam podróż do wawy i z powrotem [emoji16] Oglądałam wczoraj łóżeczka w Ikei i widziałam śliczny kocyk [emoji7]
Ale jestem z siebie dumna. Wczoraj wytrwałam podróż do wawy i z powrotem [emoji16] Oglądałam wczoraj łóżeczka w Ikei i widziałam śliczny kocyk [emoji7]
Klaudyna91
Jutro mam lekarza, martwię sie, że jeszcze nie czuje tych ruchów. Także trzymajcie kciuki.
TrzymamyJutro mam lekarza, martwię sie, że jeszcze nie czuje tych ruchów. Także trzymajcie kciuki.
reklama
Czy któraś miała tą niemiłą sytuację, że znalazła u siebie kleszcza? Co robiłyście? Jakie kroki podjęłyście?
Wyjęłam jeśli kleszcz siedział nie dłużej niż 12godzin to raczej nie ma się czego obawiać.