reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Witam chwilę mnie nie było ale musiałam przegryść wyniki pappa ale teraz podchodzę na luzie. Czy wyjdą takie czy siakie to i tak wyjdzie wszystko dopiero po porodzie. Nie wiem czy zostałam wyproszona z prywatnego bo w jeden dzień byłam na nim a teraz wogóle niemogę znaleźć.

Odebrałam dzisiaj wyniki pappa i miałam konsultację genetyczną.
I jestem przeszczęśliwa [emoji16] wszystko w porządku i pięknie obnizone ryzyko.
Teraz juz kamień z serca i oby do końca ciąży sama radość [emoji4]
I zobaczcie...nawet w wieku lat 40 można mieć niskie ryzyko [emoji846]
IMG_20200629_103035_1.jpeg

W środę mam wcześniejsza wizytę u mojej gin ze względu na usg prenatalne i pappa.Mam na pappa napisane o konsultacjach z genetykiem ale dla mnie to wróżenie z fusów i nikt nie zagwarantuje mi 100% zdrówego dziecka

Witam chwilę mnie nie było ale musiałam przegryść wyniki pappa ale teraz podchodzę na luzie. Czy wyjdą takie czy siakie to i tak wyjdzie wszystko dopiero po porodzie. Nie wiem czy zostałam wyproszona z prywatnego bo w jeden dzień byłam na nim a teraz wogóle niemogę znaleźć.
Patrzylam i faktycznie nie ma Cie na liscie na grupie prywatnej, moze napisz do ktorejs z dziewczyn, ze Cie wywalilo z grupy?
I jestem przeszczęśliwa [emoji16] wszystko w porządku i pięknie obnizone ryzyko.
Zobacz załącznik 1140796
Super! Swietne wyniki! Bardzo sie ciesze 😘❤️

Zobacz załącznik 1140796
Super, gratulacje :)

Zobacz załącznik 1140796
Gratulacje:)

reklama
Zobacz załącznik 1140796
Gratuluję! Piękne wyniki :)

Do góry