Animowana
Fanka BB :)
A co tutaj tak cicho dzisiaj?
Weekendowy wypoczynek?
Udanego popołudnia i miłej niedzieli dziewczyny [emoji7]
Chciałabym, sobotnie sprzątanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co tutaj tak cicho dzisiaj?
Weekendowy wypoczynek?
Korzystamy z fajnej pogody i mojego dobrego samopoczucia. Teraz co weekend mamy jakieś spotkania - wczoraj i dziś grill, za tydzień jedziemy do Wrocławia więc w weekendy padamA co tutaj tak cicho dzisiaj?
Weekendowy wypoczynek?
Korzystamy z fajnej pogody i mojego dobrego samopoczucia. Teraz co weekend mamy jakieś spotkania - wczoraj i dziś grill, za tydzień jedziemy do Wrocławia więc w weekendy padam
Mega się cieszę, bo z drugiej strony jak pomyślę o wielkim brzuchu w tych gorących miesiącach to już mnie skręca... Teraz ledwo co daję radę w tych upałachDrugi trymestr jest dobry na korzystanie z życia fajnie, że wypadł nam na letnie miesiące
Dokładnie, poprzednia ciążę miałam termin na początek października i pamiętam że już w czerwcu było mi ciężko, brałam ślub w czerwcu, akurat był bardzo upalny dzień i myślałam że nie dam rady. Rozmawiałam wczoraj z mężem na ten temat i sam zaczął mi mówić że bardzo się cieszy że mam teraz pozniejszy termin bo widzi że się tak nie mecze w upały. Skoro sam podjął ten temat to musiałam wtedy wyglądać fatalnieMega się cieszę, bo z drugiej strony jak pomyślę o wielkim brzuchu w tych gorących miesiącach to już mnie skręca... Teraz ledwo co daję radę w tych upałach