reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja też sprzątałam , nawet póki się dobrze czuje uporałam tapicerkę w samochodzie. Miałam zaprowadzić do prania ale miałam przypływ mocy jakiś. A potem byłam z córką u mojej mamy.

Witam wszystkich 😊 my dzisiaj wypoczywamy na łonie natury 😁 z książką 😋 życzę wszystkim spokojnej i leniwej niedzieli 😊

Załączniki

• IMG_20200628_132052.jpg
    IMG_20200628_132052.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Mega się cieszę, bo z drugiej strony jak pomyślę o wielkim brzuchu w tych gorących miesiącach to już mnie skręca... Teraz ledwo co daję radę w tych upałach :)
Dokładnie, poprzednia ciążę miałam termin na początek października i pamiętam że już w czerwcu było mi ciężko, brałam ślub w czerwcu, akurat był bardzo upalny dzień i myślałam że nie dam rady. Rozmawiałam wczoraj z mężem na ten temat i sam zaczął mi mówić że bardzo się cieszy że mam teraz pozniejszy termin bo widzi że się tak nie mecze w upały. Skoro sam podjął ten temat to musiałam wtedy wyglądać fatalnie 😂

Do góry