reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Witam sie. Ja nocke spedzilam na sorze pod kroplówkami. Juz wszystko pod kontrolą...powiedzmy generalnie spora anemia, bardzo niski potas mimo zazywania duzych dawek (mam problemy z nim od dziecka). Wyszlo tez odwodnienie i niedozywienie...a jem jak zadziesięciu chyba plus napad paniki, dozylnie diazepam, potas, elektrolity. Skierowanie do psychiatry po antydepresanty. Ochrzanili mnie ze przy takiej nerwicy nie moge byc bez lekow zwlaszcza ze przed ciaza bralam benzodiazepiny no i juz jestem umowiona w nastepnym tygodniu na specjalny oddzial dla ciezarnych z nerwica depresja itp i bedziemy dzialac cos z lekami calyczas jestem pod kontrolą psychoterapeuty no ale jak widac nie wystarczylo. Zaczelo sie od bolu serca i arytmi...pozniej napad lękowy...jak sie okazalo arytmia od przepukliny i ból również...
Zaraz zabieram sie za nadrabianie wątku. Ostatnio dalo mi zycie popalic, koniec studiów, egzaminy rozne, obrona itp i mamy efekty. Teraz skupię się głównie na odpoczynku (no i mojej diecie no maly pasozycik nic nie chce mi zostawic do zycia tak ciągnie) takze moze mnie byc troszke mniej ale postaram sie regularnie zaglądać ☺
Zaraz zabieram sie za nadrabianie wątku. Ostatnio dalo mi zycie popalic, koniec studiów, egzaminy rozne, obrona itp i mamy efekty. Teraz skupię się głównie na odpoczynku (no i mojej diecie no maly pasozycik nic nie chce mi zostawic do zycia tak ciągnie) takze moze mnie byc troszke mniej ale postaram sie regularnie zaglądać ☺
Sabina17
Fanka BB :)
Skierowanoe do poradni chorob zakaznych yermin mam ma 23 lipcaA co lekarz powiedział na to hcv ?
Ja to przed ciaza jadlam jak za dwoch co z reszta widac, (waga sprzed ciazy 77kg) a teraz mam wrazenie, ze zoladek skurczyl mi sie o polowe. Stracilam 2 kg tak poki co waga stoi, a brzuch juz mi wywalilo wielkiDziewczyny a co jeśli chodzi wagę ?
Jestem w 18 tyg i przytyłam dopiero 1 kg ..
Ginekolog powiedział że do następnej wizyty chce widzieć przynajmniej 2 kg na plusie ale coś nie przybieram... Zwłaszcza że apetyt mam wilczy.
To moja pierwsza ciąża więc brak mi doświadczenia więc przepraszam za głupie pytanie
Ale to chyba nie jest jeszcze bardzo duze ryzyko?Witam jestem załamana usg prenatalne wszystko wporządku a pappa przyszła wczoraj i tristomiia 21 1:149 a skorygowane byłon1:1768.Wiem tyle że aminopunkcji i dodatkowych nie będe robic wizyta u mojej gin w przyszła środe
Hey dziewczyny mam pytanko jestem w 14tygodniu ciazy i mam duży brzuch jak na taki tydzień i nie wychodzi mi czasem na boczki co sądzicie i czy wysoko czy nisko mam bo ja się kompletnie na tym nie znam
Załączniki
WojowniczaNinja
Zaangażowana w BB
Ojej, takie niusy z rana Odpoczywaj, relaksuj się, 3maj się i dawaj znać na bieżąco co z Tobą!Witam sie. Ja nocke spedzilam na sorze pod kroplówkami. Juz wszystko pod kontrolą...powiedzmy generalnie spora anemia, bardzo niski potas mimo zazywania duzych dawek (mam problemy z nim od dziecka). Wyszlo tez odwodnienie i niedozywienie...a jem jak zadziesięciu chyba plus napad paniki, dozylnie diazepam, potas, elektrolity. Skierowanie do psychiatry po antydepresanty. Ochrzanili mnie ze przy takiej nerwicy nie moge byc bez lekow zwlaszcza ze przed ciaza bralam benzodiazepiny no i juz jestem umowiona w nastepnym tygodniu na specjalny oddzial dla ciezarnych z nerwica depresja itp i bedziemy dzialac cos z lekami calyczas jestem pod kontrolą psychoterapeuty no ale jak widac nie wystarczylo. Zaczelo sie od bolu serca i arytmi...pozniej napad lękowy...jak sie okazalo arytmia od przepukliny i ból również...
WojowniczaNinja
Zaangażowana w BB
Zrób jeszcze raz badania. Mi się kiedyś zdarzyło przed zabiegiem, że wyszło mi HBs nadreaktywne, i dla świętego spokoju poprosiłam, żeby zrobili mi jeszcze raz. No dobra, tak naprawdę to byłam przerażona i wręcz pewna, żenie mogę tego mieć i dla świętego (swojego) spokoju zrobili raz jeszcze. Wynik - podwójny ujemny. Tłumaczyli, że w wyjątkowych okolicznościach w wirniku czy próbówce coś pozostało.My po wizycie pani doktor stawia na corke z nia wszustko ok
A mi wyszlo hcv jest aktywne miesiac w vzesniej ujemny byl jestem w szoku skad ja to mam
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Patrycjaaa97 wiadomo już kto siedzi w brzuszku ??
Na prenatalnych miałam powiedziane, że dziewczynka i teraz mam nadzieję że potwierdzi we wtorek
reklama
Cześć dziewczynki, jestem tu nowa termin na 27.12 to moja trzecia ciąża czy jesteście może na Facebooku?