reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

@EvilDesiree ja codziennie wychodze na spacer choćby krótki jeśli akurat pada cały dzień [emoji1] wczoraj 2 zaliczyłam jeden samotny drugi z mężem - zrobilismy 5km[emoji1]
To super [emoji2]
Ja miałam zakaz od Pani doktor. Mialam głównie leżeć. Jeszcze zakaz nie zdjęty ale już nie mogę. Tyję na potęgę i nie mogę na siebie patrzeć już.
Ważę wiecej niż przy porodzie z młodszym synem [emoji21]

reklama
dzien dobry!
Dziś trochę mniej poświęcę się stronie technicznej wiec może uda mi się nadrobić trochę ;)
ja w ciąży słońca unikać nie będę ale filtr 50 obowiązkowo. Ja jestem blada jak ściana, po wakacjach (a często bardzo, bardzo słonecznych) dalej jestem blada... no taka uroda ;) wiec bardzo bym się zdziwiła gdyby mnie coś ruszyło jednak :p

A w ogóle wiecie co? Pierwszy raz dziś od dawna idę na siłownie (bardzo delikatny trening mam w planie) i się tak jaram nieziemsko!

przypominam - jeśli kogoś nie dodałysmy jeszcze prosimy o wiadomość ;)

Szok tsh 3 tygidnie ponad temu 19,93 wvzoraj oxebralam wymiki z poniedzialku tsh 4,77 ladnie spadlo
Za toniepokoja mnie wyniki z anty mnie niepokoja moze ktoras mi powie co oznaczaja.

Załączniki

• IMG_20200623_195629.jpg
    IMG_20200623_195629.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 90
Szok tsh 3 tygidnie ponad temu 19,93 wvzoraj oxebralam wymiki z poniedzialku tsh 4,77 ladnie spadlo
Za toniepokoja mnie wyniki z anty mnie niepokoja moze ktoras mi powie co oznaczaja.
Może Hashimoto??? Lekarz na pewno oceni ;) Sugeruję zakryć sobie dane osobowe jakąś białą kartką, bo to forum publiczne, żeby ktoś Cię później nie nawiedział :)

Poczekaj do rozmowy z lekarzem. Normy w ciąży są zupełnie inne niż bez ciąży, poza tym anty-TPO zależy od bardzo wielu czynników więc myślę, że kluczowa będzie interpretacja lekarza. Ale nie martwiłabym się na zapas bo jeżeli coś to pewnie Hashimoto a skoro już wchodzisz w 2 trymestr to Twoja tarczyca już nie powinna dziecku zagrażać ;)

reklama
Do góry