reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

@EvilDesiree ja codziennie wychodze na spacer choćby krótki jeśli akurat pada cały dzień [emoji1] wczoraj 2 zaliczyłam jeden samotny drugi z mężem - zrobilismy 5km[emoji1]
To super [emoji2]
Ja miałam zakaz od Pani doktor. Mialam głównie leżeć. Jeszcze zakaz nie zdjęty ale już nie mogę. Tyję na potęgę i nie mogę na siebie patrzeć już.
Ważę wiecej niż przy porodzie z młodszym synem [emoji21]

reklama
dzien dobry!
Dziś trochę mniej poświęcę się stronie technicznej wiec może uda mi się nadrobić trochę ;)
ja w ciąży słońca unikać nie będę ale filtr 50 obowiązkowo. Ja jestem blada jak ściana, po wakacjach (a często bardzo, bardzo słonecznych) dalej jestem blada... no taka uroda ;) wiec bardzo bym się zdziwiła gdyby mnie coś ruszyło jednak :p

A w ogóle wiecie co? Pierwszy raz dziś od dawna idę na siłownie (bardzo delikatny trening mam w planie) i się tak jaram nieziemsko!

przypominam - jeśli kogoś nie dodałysmy jeszcze prosimy o wiadomość ;)

Szok tsh 3 tygidnie ponad temu 19,93 wvzoraj oxebralam wymiki z poniedzialku tsh 4,77 ladnie spadlo
Za toniepokoja mnie wyniki z anty mnie niepokoja moze ktoras mi powie co oznaczaja.

Załączniki

• IMG_20200623_195629.jpg
    IMG_20200623_195629.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 86
Szok tsh 3 tygidnie ponad temu 19,93 wvzoraj oxebralam wymiki z poniedzialku tsh 4,77 ladnie spadlo
Za toniepokoja mnie wyniki z anty mnie niepokoja moze ktoras mi powie co oznaczaja.
Może Hashimoto??? Lekarz na pewno oceni ;) Sugeruję zakryć sobie dane osobowe jakąś białą kartką, bo to forum publiczne, żeby ktoś Cię później nie nawiedział :)

Poczekaj do rozmowy z lekarzem. Normy w ciąży są zupełnie inne niż bez ciąży, poza tym anty-TPO zależy od bardzo wielu czynników więc myślę, że kluczowa będzie interpretacja lekarza. Ale nie martwiłabym się na zapas bo jeżeli coś to pewnie Hashimoto a skoro już wchodzisz w 2 trymestr to Twoja tarczyca już nie powinna dziecku zagrażać ;)

reklama
Do góry