Madzialena8787
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki daj znać co i jakUdało mi się dodzwonić do lekarki i przyjmie mnie za pol godziny, trzymajcie kciuki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki daj znać co i jakUdało mi się dodzwonić do lekarki i przyjmie mnie za pol godziny, trzymajcie kciuki...
Dziewczyny ale czemu ma służyć to ograniczenie? Ja udzielam się rzadko ale to z powodu takiego okresu w pracy. Staram się wpaść, poczytać i zanim nadrobię to czasem bez sensu odpisywać ponieważ padło już kilka odpowiedzi. Jest to moja pierwsza ciąża i poprost o wielu rzeczach nie miałam pojęcia a dzięki temu że forum jest otwarte wiele się od Was dowiedziałam. I nie ukrywam, że gdy zwolnie w pracy będę częściej się tu udzielać. PozdrawiamA i przypominam, że nie każdy będzie miał dostęp do wątku prywatnego od razu. Wg ankiety tylko osoby powyżej 50 postów i udzielające się regularnie, resztę będziemy dodawać sukcesywnie, jeśli będziecie się udzielać
W kontakcie z dziewczynami jestem a nie mam do czego poprosić o dostęp bo "to forum nie istnieje" [emoji6] taki komunikat [emoji6]Pewnie będziesz musiała wysłać prośbę, tak jak Ci napisałam