Jeju ale macie tempo dzisiaj! Przelecialam tak troche, ale sproboje napisac co pamietam
@Piernik98 gratuluje obrony!!!
A co do gina to nie zdziwilabym sie, jakby u Twojego to byla wymowka, ze ten sprzet dopochwowy lepszy
Gratuluje wizyt i nowych ksiezniczek
Co do zebow i dziasel to mi na szczescie nie krwawia, w pierwszej ciazy krwawily niemal od poczatku, ale cos za cos, w tej ciazy byly mdlosci za to
zawsze jakies inne atrakcje.
Moja dzisiejsza wizyta - wiec tak, babka mnie poinformowala na czym polega mniej wiecej to ryzyko stanu przedrzucawkowego, ale tyle to ja juz wlasciwie sama doczytalam. Zmierzyla cisnienie, wage i ku mojemu zdziwieniu mowi, niech sie pani polozy to podgladniemy maluszka
No to zrobila mi szybkie usg, dzidzia sie rozciagala, prostowala nogi, posluchalam serduszka, spytalam o plec ale nadal mnie zbyla, wiec juz nie pytalam nawet ile mierzy teraz dzidziol. Dostalam tabletki, cos podobnego do aspiryny.
Co do migren mam dostac skierowanie do neuróloga
Termin polowkowego 3 sierpnia, bedzie wtedy 21+2, ale we wczesniejszym tygodniu bedziemy na wakacjach. A potem 8 wrzesnia kolejna wizyta taka jak dzis. To chyba tyle z dzisiejszej wizyty
Mielismy isc na plaze, ale sie zaciagnelo chmurami i spiaca jestem niesamowicie