Gdzie chcesz rodzic? Zaspa może? Ja mojego pierwszego rodzilam w Gdyni i byłam bardzo niezadowolona, oby coś się tam zmieniło przez te 4 lataGdańsk Invicta USG prenatalne 350,- test Pappa 205,- a USG połówkowe 270,- na szczęście pozostałe wizyty i badania mam w pakiecie w LuxMed a rodzic będę w szpitalu publicznym.
reklama
PannaAdrianna
Fanka BB :)
karpatka87
A jeszcze takie pytanie jaka Wam wyszła ta przezierność karku? NT?
Mi 1.7, ale nie pamiętam przy jakim crl i w ktoeym tygodniu, więc chyba nie będzie odniesienia.
Ja w poprzednich ciążach nawet nie wiedziałam, że taka pani istnieje. Teraz dopiero kilka razy o niej usłyszałam. Zacofana jestemA mnie ostatnio wkurza mamaginekolog. Na story opowiada często tyle niepotrzebnych głupot, ze nigdy nie trafię na nic konkretnego, bo tylko przełączam kolejne jej wypowiedzi.. wiem, ze to jej profil prywatny dla tego gada sobie co chce, ale kiedyś mówiła więcej właśnie o rzeczach związanych z ginekologia, z ciąża. Tak mi się wydaje.
Ata_1995
Aktywna w BB
A ja okolice WrocławiaWrocław
Ogrodniczka12
U mojej lekarki 190 zł za usg prenatalne, ale tylko dla pacjentek, którym prowadzi ciążę. Wg mnie cena spoko. A za normalną wizytę bierze 160 zł.Ile u Was kosztuje takie samo usg prenatalne bez pappy lub usg 3d/4d?
Asia Kasia
Jezuniu ale pojadłam ja lecę dziewczyny na drzemke póki córeczki nie ma
To normalne ja też w ciazy życzę na męża. On już wie za taka jestem w ciazy po pierwszym dziecku i wie już że jak mam będę w to lepiej mi zejść z drogi . Tak mamy z tymi hormonamiWłaśnie sie z moim strasznie pokłóciłam... przed ciążą w ogole nie bylo takich sytuacji, a teraz to już któryś raz. Płaczę i jestem roztrzęsiona, potem tak bardzo sie boję, że mogę zaszkodzić tym dziecku, ze ono czuje te wszystkie trudne emocje...
karpatka87
Chyba wczoraj dodała story że na lajkach jej nie zależy ale jak dodaje post związany z ginekologia to ma np 7000 lajkow a jak dodaje sukienkę z tej swojej firmy to ma 13000. Takie posty się nie klikają. Ludzie nie czytają takich rzeczy. Ja lubię mamęginekolog co mnie nie interesuje to przewijam ale dużo się od niej dowiedziałam no i za darmo. Też nie musi tego robić
Nie musi, ale ma z tego kasę. Naprawdę fajna kasę...
Karanga
Ja będę mieć planowe cc (trzecie) więc patrzę pod tym kątem, nie zwracam też uwagi na opiekę położnych bo już sama wiem jak karmić i przewijać także wojewódzki szpital to mój wybór, tam rodziłam chłopców, mam zaufanie do tamtej kadry. Zaspa, UCK, Kartuzy są nastawione na naturalne porody. Gdyni (ani dalszych szpitali Rumia, Reda czy Wejherowo) pod tym kątem nie znam.Gdzie chcesz rodzic? Zaspa może? Ja mojego pierwszego rodzilam w Gdyni i byłam bardzo niezadowolona, oby coś się tam zmieniło przez te 4 lata
reklama
Ilona 88
No to faktycznie dużo ja płaciłam za usg +papa 350A za pappe płaciłam 250 wiec razem 700 , lekkie przegięcie chyba