Ata_1995
Aktywna w BB
Mam ten sam problemA macie jakieś sposoby na łupież w ciąży? Ja zaraz oszaleje. Dobrze, ze mam blond włosy![]()
![Frowning face :frowning2: ☹️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2639.png)
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ten sam problemA macie jakieś sposoby na łupież w ciąży? Ja zaraz oszaleje. Dobrze, ze mam blond włosy![]()
Też robię we Wrocławiu i stówę tanjejWrocław 450
Gratuluję zdrowej córciCześć mam do nadrobienia prawie 100 stronwięc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze
. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka
mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie
nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować
idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Sprawdź sobie GineA Anna G. Bardzo polecam. Chyba że masz zaufanego i jesteś zadowolona to okGinemedica ale tylko na te ważne USG
A który masz tydz?Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stronwięc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze
. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka
mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie
nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować
idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
O tak mi dentysta tez powiedziala ze albo manualna albo moze byc elektryczna choc na moje szyjki teraz musze strasznie uwazac i uzywam manualnej bo sie boje ze zaszkodzeDziewczyny ja pracuje w stomatologii i powiem Wam tak jak jest - w zeszłym roku robiliśmy testy higieny pod kątem szczoteczek sonicznych elektrycznych i manualnych i najlepiej wypadają jednak elektryczne. Technologia sonicznych jest bardzo dobra i naprawdę mogłaby być super ale bardzo mały odsetek użytkowników wie jak je używać, jaką technikę zastosować i przez to te szczoteczki nie są tak dobre w utrzymaniu higieny jamy ustnej. Niestety u nas bardzo mało się mówi odnośnie higieny jamy ustnej a do dentysty większość osób idzie jak coś boli a wtedy już jest bardzo źle. Nie uczyli nas tego nigdy w szkołach więc skąd mamy wiedziećpolecam nam w ciąży więcej razy dziennie myć zęby, po każdym posiłku i używać nitki do zębów o czym Tez np mnie nigdy nie uczono. Z nitka ostrożnie żeby nie pozrywać nic w dziąsłach
![]()
Jak się nazywa?Z poleceń i opinii wiem ze ten lekarz jest jednym z najlepszych w mieście wiec zostajenie płace za badania ani za wizyty wiec choć tu odbije
![]()