reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Czy możecie mi pomóc bo do jutra zjedzą mnie nerwy. Mój M odebrał mi dziś wyniki ( walka prawie 2 tygodnie z laboratorium że nawet mnie nie ma w systemie 😱 a ja 300 zł zapłaciłam) nie wiem dlaczego różyczka Igg tak mi wychodzi wysoko 🤔 ? Mam przebyte to wiem byłam dzieckiem miałam kilka miesięcy.Zobacz załącznik 1135429

Ja mam jeszcze wiekszy wynik, to znaczy że chorowałaś albo to przeciwciała ze szczepionki, wszystko ok :)

Zwróć uwagę na toksoplazmozę, bo o ile się nie mylę (nie widać norm), to nie miałaś i trzeba uważać :(

Ostatnia edycja:
reklama
O rany ale pykła piękna drzemeczka 😂😂😂 nie wiem czemu ostatnio jak wstane z popoludniowej drzemki to potrafie godzine do siebie dochodzić bo tak mi humorek wejsc nie chce 🤣 normalnie jakby mnie cos ugryzlo 😅

U nas burze wszędzie dookoła, a moją miejscowość z każdej strony omijają 🙈 Może to i lepiej, zawsze się raczej bałam burzy, bo mieszkamy dość wysoko i lubiło nam walnąć gdzieś koło domu :/

Byłam dzisiaj na rzęsach (lifting), brwi zrobione, jakieś maseczki, cuda wianki i normalnie zamiast czuć się wypoczęta, to padam na twarz 🙈 Ale pomyłam jeszcze okna i odkurzyłam, na szczęście obiad był z wczoraj. Chodzi mi jeszcze po głowie ciasto, ale chyba upiekę jutro na weekend 🤔 Dzisiaj już chyba tylko nauka mnie czeka 😁
O to jest pomysł,muszę zrobić coś dla siebie.Jutro ruszam w miasto,jak bd pogoda,może kupię sobie coś fajnego,albo może obetne włosy hmmm,coś.muszę zrobic🤔🤔

Jestem 😁 trochę mi zajęły dzisiaj te dwie wizyty uff! A zatem prezentuje 6cm małego zdrowego człowieka 😁 zrobiłam jednak test Pappa więc czekam na wyniki. USG trwało razem z rozmową ponad pół godziny! Miałam swój duży ekran przed nosem więc naoglądałam się mojego dzidziolka 😍 nie wiadomo co ma między nóżkami 🤷 krwiak się wchłonął :) ale dostałam skierowanie na test obciążenia glukoza bo wyszła troszkę wyższa na badaniu zrobionym przed podaniem kroplówek, eh. I tak wiem że ją zwymiotuje, z chłopcami robiłam dużo p połowie ciąży i ledwo ja utrzymałam a teraz przy regularnych wymiotach nie ma szans, no ale pojadę spróbować i oddać krew i siuśki do badania. Dalej na zwolnieniu lekarskim jestem. Taka jestem dzisiaj szczęśliwa 🥰 IMG_20200618_170307265.jpg

O to jest pomysł,muszę zrobić coś dla siebie.Jutro ruszam w miasto,jak bd pogoda,może kupię sobie coś fajnego,albo może obetne włosy hmmm,coś.muszę zrobic🤔🤔

No ja się doprowadziłam w końcu do porządku po kwarantannie 😅 Jeszcze tylko trochę nowych ubrań i mogę nawet wyjść do ludzi 😁

reklama
Do góry